De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Massagewax.nl op Internationaal Therapeuten Beurs

1 / 1
zoom out

ZWANENBURG - Op zaterdag 12 en zondag 13 november is Massagewax.nl aanwezig op de Internationaal Therapeuten Beurs te Apeldoorn! Bezoekers kunnen hier op hun gemak hèt alternatief voor massage-olie besnuffelen en besmeren! Natuurlijk staat er een deskundig team klaar om alle vragen te beantwoorden.

Inspiratie
Voor iedereen die professioneel met massage werkt biedt Massagewax.nl een geweldig alternatief voor massage-olie! Of je nu als voetreflexoloog een betere 'grip' zoekt, of als sportmasseur net dat beetje extra tegen spierpijn wilt: Laat je hier inspireren! Bezoekers bekijken op hun gemak het assortiment massagewaxen en balsems, vragen alles aan medewerkers en testen ondertussen de tien verschillende geuren uit onze lijn.

Groot succes
‘Wij zijn een vrij nieuw bedrijf en hebben daarom nog maar op twee eerdere beurzen gestaan, maar beide beurzen waren gelijk zo'n overdonderend succes dat we deze, op professionals gerichte beurs natuurlijk niet willen missen!’, aldus een enthousiaste Mark Verkaaik van www.massagewax.nl. 'Wij zijn er van overtuigd dat professionals die massagewax proberen al snel niet anders meer willen. Ik zou zeggen: Kom het zelf proberen!' 

Internationaal Therapeuten Beurs
De Internationaal Therapeuten Beurs is een 'Natuurlijk Gezond Verzamelpunt die de vele kanten laat zien van 'hoe professionals verantwoord bezig zijn met de gezondheid van lichaam, geest en ziel'. Massagewax.nl hoort daar bij!

Data en Locatie
* 12 en 13 november in de Americahal te Apeldoorn


-ADVERTORIAL-


Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio