kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Uitslaande brand in woning Linnaeuskade

Uitslaande brand in woning Linnaeuskade
AMSTERDAM - In een woning aan de Linnaeuskade in Oost is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. De brandweer, die ter plaatse opschaalde naar ‘middelbrand’, heeft de brand geblust.

Goedenacht Amsterdam! Het Vondelparkpaviljoen

Zwerfjongeren en vluchtelingen op Gay Pride

Zwerfjongeren en vluchtelingen op Gay Pride
AMSTERDAM - Tijdens de Canal Parade varen in augustus in Amsterdam onder meer een zwerfjongerenboot en een vluchtelingenboot mee. Dat maakte de organisatie van de Gay Pride zondag bekend.

Efficiënt Ajax is PSV de baas

Efficiënt Ajax is PSV de baas
AMSTERDAM - PSV is er zondag niet in geslaagd de nakende landstitel alvast onder een extra laagje glans te bedekken. De fiere koploper uit Eindhoven leed voor eigen publiek een nederlaag tegen Ajax (1-3), dat vooral een stuk efficiënter met de kansen omsprong.
(Advertorial)

Boedelruimers opent nieuwe kringloopwinkel op 2 maart

Boedelruimers opent nieuwe kringloopwinkel op 2 maart
PURMEREND - Ga je verhuizen naar een kleiner huis of ga je samenwonen? Het kan zijn dat je dan te veel meubels hebt voor in het nieuwe huis. Boedelruimers in Purmerend is een nieuwe dienstverlener op de markt van woning- en bedrijfspand ontruiming. Maar ook voor bijvoorbeeld overige klussen en het repareren van schade ben je hier aan het juiste adres.

Lezing Olympische buurt

AMSTERDAM-NOORD - Amsterdam, cultuur-historische vereniging organiseert op dinsdag 10 maart om 20.00 uur de ledenvergadering en een lezing: het Olympisch Amsterdam door Martin Ribbens.

Suriname en Curaçao centraal

Suriname en Curaçao centraal
AMSTERDAM De tentoonstelling Joden in de Cariben is tot en met 14 juni te bezichtigen in het Joods Historisch Museum. Bezoekers kunnen de joodse geschiedenis van Suriname en Curaçao ontdekken, een geschiedenis van bijna vierhonderd jaar waarin handel, plantages, slavernij en vermenging van culturen een grote rol hebben gespeeld.

Goedenacht Amsterdam! De Prinsengracht

'Stop de huurexplosie in Amsterdam'

'Stop de huurexplosie in Amsterdam'
AMSTERDAM - Ruim 50 bewoners- en maatschappelijke organisaties uit Amsterdam roepen iedereen op om op zaterdag 14 maart massaal te demonstreren tegen de huurexplosie.

Poppentheater

Poppentheater
AMSTERDAM - OOST Poppentheater Koos Kneus houdt elke zondag en woensdag een poppenkastvoorstelling.

Jantje Beton komt collecteren

Jantje Beton komt collecteren
AMSTERDAM De collectanten van Jantje Beton komen van 9 tot en met 14 maart van scoutinggroepen, speeltuinverenigingen, buurtcentra en sportclubs in actie voor (buiten)spelen in de eigen buurt. Dat is nog steeds nodig, want een op de vijf kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten.

Goedenacht Amsterdam! Subway

Grote miereneter geboren in Artis [Filmpje]

Grote miereneter geboren in Artis [Filmpje]
AMSTERDAM - Feest in Artis, want ze hebben er een grote miereneter bij. Omdat het jong de eerste maanden constant op de rug bij de moeder zit, is niet te zien of het een mannetje of vrouwtje is. Het is de vierde grote miereneter die in Artis is geboren.

Frank de Boer blijft ook volgend seizoen

Frank de Boer blijft ook volgend seizoen
AMSTERDAM - Frank de Boer blijft ook komend seizoen trainer van Ajax. Dat heeft de coach vrijdag bekendgemaakt na een gesprek met de clubleiding. Het contract van de succesvolle oefenmeester loopt nog door tot 1 juli 2017, maar er werd al geruime tijd gespeculeerd over zijn toekomst bij de Amsterdamse club.

Koningsdag in Amsterdam: 12 grote dansfeesten

Koningsdag in Amsterdam: 12 grote dansfeesten
AMSTERDAM - Amsterdam pakt op Koningsdag weer traditioneel groots uit. Op de rommelmarkten en plaatselijke concertjes na zullen dit jaar maar liefst 12 grote dansfeesten worden georganiseerd in de stad. De kaartverkoop is vrijdag begonnen.

Amsterdammer opgepakt voor liquidatie Gintas Macionis

Amsterdammer opgepakt voor liquidatie Gintas Macionis
AMSTERDAM - Bij een actie tegen een criminele drugsorganisatie zijn vrijdagochtend drie verdachten aangehouden. Een van de verdachten is een veertigjarige Amsterdammer die wordt beschouwd als de opdrachtgever voor de liquidatie van Gintas Macionis in Huijbergen een jaar geleden, maakte de politie bekend.

Beeldhouwers in de centrale bibliotheek

Beeldhouwers in de centrale bibliotheek
AMSTERDAM Tien hedendaagse beeldhouwers lieten zich inspireren door het heelal voor de tentoonstelling con-TIN-yoo-um in de centrale bibliotheek aan de Oosterdokskade. De tentoonstelling bevat sculpturen gekoppeld aan teksten en gedichten. Zondag 15 maart is er om 15.00 een gratis rondleiding door beeldhouwer Willem Harbers.

Goedenacht Amsterdam! Brouwersgracht

Ajax heeft geen kind aan Legia

Ajax heeft geen kind aan Legia
AMSTERDAM - Ajax heeft zich donderdagavond met een onverwacht grote uitzege op Legia Warschau (3-0) geplaatst voor de achtste finales van de Europa League.

Topshop in Kalverstraat geopend

Topshop in Kalverstraat geopend
AMSTERDAM - De Topshop in Amsterdam is geopend. 1170 vierkante meter winkelruimte, verdeeld over drie etages. Voordat de winkel zijn deuren officieel opende, stonden er al ongeduldige klanten te wachten.

Ouder worden

Ouder  worden
AMSTERDAM - OOST De Muider- en Elthetokerk houdt op 3 maart een dialoogochtend over wat er leeft onder ouderen.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
'Laat winkeliers eigen openingstijden bepalen'
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio