kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
info-avond over de MBO-opleiding 'Event Security Officer '

info-avond over de MBO-opleiding 'Event Security Officer '

Wanneer

woensdag 22 juni 2011

Aanvang

22:00 uur

Waar

Huize Callao, Katwijk

Wat

Op woensdag 22 juni a.s. vanaf 20:00 organiseert Factor W samen met The Security Company een info-avond over de MBO-opleiding tot evenementen beveiliger, ook wel Event Security Officer genoemd.

The Security Company is een beveiligingsorganisatie die op vele grote evenementen (Lowlands, Pinkpop, North Sea, grote voetbalwedstrijden etc.) de beveiliging verzorgt. Daarnaast zorgt deze organisatie ook voor opleidingen.

Tijdens deze opleiding komen allerlei aspecten aan bod die met beveiligen te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan ‘het gedrag van bezoekers herkennen’, communiceren met bezoekers, ontruimen bij ongeregeldheden of bij brand en wat is het verschil van de evenementen.

Diverse wetten die betrekking hebben bij calamiteiten tijdens evenementen en van belang zijn om als beveiliger te kunnen functioneren staan ook op het programma.

De opleiding bestaat uit een aantal centrale bijeenkomsten. Na het theoretisch gedeelte gaan de deelnemers al snel aan de gang om praktijkervaring op te doen. De stage vindt plaats o.a. bij The Security Company.

Factor W wil graag vrijwilligers en jongeren vanaf 18 jaar de mogelijkheid geven om deze opleiding te volgen, mede om ook de jongerencentra en grote evenementen in de omgeving van Katwijk zelf te kunnen bemannen. De opleiding leidt op tot een MBO-diploma Event Security Officer.

The Security Company zal op deze avond de voorwaarden, waaronder kosten en beschikbaarheid voor grote evenementen duidelijk maken. Verder is er de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen aan de medewerker van The Security Company.

Ben je geïnteresseerd in beveiliging, maar weet je nog niet of het wat voor je is, kom dan naar deze avond en laat je informeren over deze interessante opleiding.

Meer informatie over deze avond kun je vinden op de site van Factor W of geef je op voor deze info-avond bij Saskia Koster (saskia@factorw.nl).

ingezonden door: Viola_Dichtbij
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Verbied de bierfiets in Amsterdam
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio