De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Amsterdam beste buiten-de-deur werkstad

(Foto: ANP)
1 / 1
zoom out

AMSTERDAM - Onze hoofdstad is uitgeroepen tot de beste buiten-de-deur werkstad van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek van Intermediair naar de beste buiten-de-deur-werkplekken van het land. Het beste werkcafé staat ook in Amsterdam: dat is café De Ysbreeker.

De beste buiten-de-deur-werkplek van Nederland is Seats2meet Strijp S in Eindhoven. Op de tweede plek eindigde In De Ruimte, een werkplek in Utrecht, gevolgd door het Launch café in Groningen. Na Amsterdam bleek Utrecht de beste stad om buiten de deur te werken. Almere bevat de beste bibliotheek om te werken.

De bezochte locaties zijn beoordeeld aan de hand van zes criteria: Hoe sterk is het signaal van de wifi en helpt het personeel bij het maken van verbinding? Zijn er voldoende stopcontacten aanwezig? Hoe geschikt is de plek om te werken? Hoe is de akoestiek, de lichtval en is de inrichting sfeervol? Is de plek centraal gelegen en is de locatie aantrekkelijk? Hoe is de prijs-kwaliteitsverhouding van de koffie en broodjes? Is er een goed een actueel assortiment van kranten en tijdschriften?

Deze criteria zijn beoordeeld op een schaal van 1 (zeer slecht) tot 5 (zeer goed). Aan de hand van deze criteria is Seats2meet uitgeroepen tot beste buiten-de-deur werkplek van Nederland. Eerder werd deze locatie al de beste in de stad Eindhoven. Seats2Meet bevindt zich in het voormalige Philipsgebouw Strijp S. De inrichting sluit aan op de industriële uitstraling van het pand. Stopcontacten zijn er overvloedig en ook over de wifi-verbinding hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken. Koffie en broodjes zijn gratis, voorwaarde is wel dat gebruikers zich vooraf aanmelden via internet. Dit gebeurt met vermelding van kennis en vaardigheden, zodat gebruikers andere gebruikers kunnen aanspreken en er zo genetwerkt kan worden.

Naast de beste werkstad en werkbibliotheek, werd ook gekeken welke cafés goed voldeden aan de eisen van de buiten-de-deur-werker. Dit is de top 3: op 1 De Ysbreeker Amsterdam, op 2 Dudok Tilburg en op nummer 3 Hopper Coffee Rotterdam.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio