De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

UitkijkpuntNoord/Zuidlijn tijdelijk dicht wegens verbouwing

1 / 1
zoom out

AMSTERDAM - Het ondergronds uitkijkpunt van de Noord/Zuidlijn op het Rokin is vanaf zondag 8 april dicht. Het uitkijkpunt onder de grote rode 'M' sluit wegens de verbouwing gedurende enkele weken haar deuren voor publiek.

De bouw van toekomstig metrostation Rokin vordert snel, waardoor het uitkijkpunt moet worden aangepast. In het station worden op dit moment de voorzetwanden van de technische ruimtes in het station gestort. Het onderste platform van het uitkijkpunt moet hiervoor plaatsmaken. Na het Paasweekend start de verbouwing van het bovenste platform zodat bezoekers de bouw van station Rokin zo lang mogelijk kunnen blijven volgen. 
 
Op hierzijnwij.nu is de verbouwing  te volgen en wordt aangekondigd wanneer het Uitkijkpunt weer open gaat. Streefdatum is de meivakantie zodat dan weer volop kan worden genoten van de bouw, het storten van de wanden en de parkeerdekken in het station. Het aangepaste platform geeft uitzicht op de wand waar de tunnelboormachines Molly en Victoria aankomen. Dit moet straks een mooi uitzicht opleveren. 


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio