De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Arti et Amicitiae doet mee aan Kunst10daagse Bergen!

Door beeldhouwer Franz Stracké gemaakte symbolen van de bouwkunst, beeldhouwkunst, schilderkunst en graveerkunst van Arti (Foto: Met dank aan Arti et Amicitiae)
1 / 1
zoom out
AMSTERDAM - Vele Kunstenaars van de Amsterdamse kunstenaars sociëteit Arti et Amicitiae gaan dit jaar meedoen aan de beroemde Kunst10daagse in Bergen!
Al jaren zijn enkele Arti-leden met hun werk her en der verspreid te vinden bij de Kunst10daagse in Bergen. Dit jaar komt er een grootse kennismaking met Arti-leden in Bergen aan Zee tijdens de Kunst10daagse in Bergen. Met genoegen vernam de Arti-organisatoren voor dit event dat zij na een strenge selectie met hun idee "zijn toegelaten" tot de Kunst10daagse 2016 in Bergen!

Diverse kunstlievende leden en kunstenaarsleden van Arti et Amicitiae hebben namelijk de handen in elkaar geslagen om de koers en werk van Arti-kunstenaars ook buiten het gebouw van Arti et Amicitiae aan het Rokin "zichtbaar te maken". 

Curator (en kunstenaarslid) Angeliek Ververs zal samen met organisator (en societeitscommissielid van Arti) Gonny van Oudenallen en ondersteuner en museologe Myra Winte, proberen een super mooie en kwalitatief hoogstaande tentoonstelling neer te zetten. De plek zal het prachtige appartementen-complex Julianaduin zijn, het festijn zal in oktober 2016 plaatsvinden.

Deze week is door de organisatie een brief uitgegaan naar verschillende Arti-leden om mee te doen aan deze tentoonstelling met de werktitel 
 "Arti (in Bergen) aan Zee". Het thema gaat dit jaar over visioenen. Jaarlijks worden 40.000 bezoekers door dit event aangetrokken in dit deel van Noord-Holland.

-wordt vervolgd-

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 04 juli 2016


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio