De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Feike Siewertsz van Reesema expert op ‘Dag van het Vastgoedbeleggen’

AMSTERDAM - Op donderdag 28 januari 2016 is het de ‘Dag van het Vastgoedbeleggen’, georganiseerd door Building Business in samenwerking met Finance Ideas, Vastgoedjournaal en Vastgoed Belang. Tijdens dit uitverkochte evenement zal worden ingegaan op de kansen, risico’s, rendementen en financiering van de grootste vastgoedbeleggingen. Denk hierbij aan succesfactoren en valkuilen voor vastgoedbeleggers en tips die kunnen helpen om in een tijd waarin de kantorenmarkt weer in beweging is en de vastgoedprijzen oplopen aan een goed woningproduct te komen. Op de Dag van het Vastgoedbeleggen zullen deze onderwerpen aan bod komen en is een groot aantal sprekers, experts en (ver)kopers van vastgoedobjecten aanwezig in het Novotel aan de Europaboulevard 10 in Amsterdam, waaronder Feike Siewertsz van Reesema en Henk Jagersma.


De Dag van het Vastgoedbeleggen is momenteel compleet uitverkocht. De dag zal van start gaan met de mogelijkheid om op een effectieve manier kennis te kunnen maken met nieuwe marktpartijen of het stellen van een vraag aan één van de acht experts die aanwezig zullen zijn. Daarbij kunnen bezoekers een tienminuten-gesprek aangaan met uw expert naar keuze door zijn of haar naam in te vullen bij uw inschrijving. De expertises van de adviseurs variëren van project- en bouwfinancieringen en de financiering van duurzaam vastgoed tot de manier waarop buitenlandse beleggers kijken naar de Nederlandse woningmarkt.

Programma

De dag begint met tienminuten-gesprekken, waar onder andere Jeroen Belt, Hein van der Post, Dennis Wedding, Rianne Koster en Feike Siewertsz van Reesema aan deelnemen, zullen plaatsvinden tussen 10.00-12.00 uur en eindigen met een inlooplunch en de mogelijkheid tot netwerken op het vastgoedbeleggingsplein. Om een beeld te schetsen van het type experts dat morgen aanwezig zal zijn, zal hieronder kort worden ingegaan op één van de sprekers.

Feike Siewertsz Van Reesema

Feike Siewertsz van Reesema (Den Haag, 1976) is al jarenlang gespecialiseerd in vastgoedinvesteringen en vastgoed assetmanagement. Sinds 2003 is Siewertsz van Reesema managing partner bij Siewertsz Beleggingen, waar hij tevens medeoprichter van is. Door zijn internationaal georiënteerde netwerk beheerst Siewertsz van Reesema naast zijn moedertaal Nederlands zowel het Engels, Duits als Frans. Siewertsz van Reesema is gespecialiseerd in Vastgoed, Investeringen, Vastgoedtransacties, Property Management, Real Estate Economics, Corporate Real Estate, Asset Management, Interim Management, Due Diligence, Valuation en Real Estate Financing. Siewertsz van Reesema’s aanwezigheid als spreker op de Dag van het Vastgoedbeleggen is dus niet verassend; hij wordt regelmatig uitgenodigd als spreker op verschillende lezingen en seminars gerelateerd aan vastgoedbeleggingen. De dynamische regelgeving waarin de vastgoedsector zich verkeert is vaak onderwerp van zijn lezingen. Tijdens de Dag van het Vastgoedbeleggen zal Siewertsz van Reesema zich echter richten op de manier waarop door buitenlandse beleggers naar de Nederlandse woningmarkt gekeken wordt.

Middagprogramma

Hierna zal door middagvoorzitter Piet Eichholtz, hoogleraar vastgoedfinanciering Universiteit Maastricht en partner van Finance Ideas het middagprogramma inleiden. Jan Kamminga, voorzitter van Vastgoed belang, zal hierna spreken over de maatschappelijke betekenis van vastgoedbeleggingen, opgevolgd door Frans van Toor (partner DTZ Zadelhoff) die zal vertellen over de meest recente inzichten in rendementen, risico’s en financiering van verschillende soorten vastgoedbeleggingen. Hierna zal een tweespraak plaatsvinden tussen Rutger Schuur (directeur Real Estate Clients bij ABN Amro) en Boudewijn Ruitenburg (Directeur Investments bij OVG Real Estate). Zij zullen het onder andere hebben over de eisen voor een gebouw om een financiering te kunnen krijgen en over de toekomst van grootschalige leegstaande gebouwen in Amsterdam-West die vallen onder de beleggingsportefeuille van OVG. Na de pauze komt Philippe Monserez aan het woord. Monserez is Head of Coproduction in Development bij AG Real Estate, een Belgische vastgoedbelegger met een belegd vermogen van 5,9 miljard euro. Hij zal spreken over in hoeverre België voorloopt op Nederland op het gebied van vastgoedbeleggings-innovaties. Daarna zullen Lesley Bamberger (Kroonenberg Groep), Cor van Zadelhoff (Brouwershoff, oud-DTZ Zadelhoff) en Henk Jagersma (CEO Syntrus Achmea Vastgoed) geïnterviewd worden door Piet Eichholtz.

Henk Jagersma

Henk Jagersma (1958) kan als directievoorzitter van Syntrus Achmea beschouwd worden als zeer invloedrijk binnen de vastgoedwereld en stond in 2015 op nummer twaalf in de top 150 vastgoedbeslissers door het Vastgoedjournaal. Kenmerkend voor Jagersma is zijn visie op vastgoed, dat hij beschouwt als de “motor van de economie”. De maatschappelijke waarde van zijn werk acht hij als een essentiële waarde.

Door het interview met deze drie vastgoedreuzen zullen bezoekers nieuwe inzichten verkrijgen in de kansen, risico’s, rendementen en financiering van de belangrijkste vastgoedbeleggingen. Na afloop zal een netwerkborrel plaatsvinden op het Vastgoedbelegginsplein.Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 28 januari 2016


Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio