De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Discussie over buitenlandse investeringen in stad, met Feike Siewertsz van Reesema & Eric van der Burg

AMSTERDAM - Maandag 30 november zal Feike Siewertsz van Reesema samen met Wethouder Ruimtelijke Ordening en Grondzaken Eric van der Burg en woningbouwregisseur Bob van der Zande (gemeente Amsterdam) bij ‘Big Spenders’ discussiëren over de mogelijkheden die buitenlandse investeringen bieden in vastgelopen stedelijke vernieuwingen.

Feike Siewertsz van Reesema is strategisch partner van buitenlandse beleggers uit onder andere Zwitserland en Qatar. Met zijn bedrijf Siewertsz Beleggingen heeft hij onder andere geïnvesteerd in stedelijke vernieuwing in Kanaleneiland, Utrecht.

Eric van der Burg is sinds 2010 namens de VVD wethouder bij de Gemeente Amsterdam en rekent sinds 2014 Ruimtelijke Ordening en Grondzaken tot zijn portefeuille, Bob van der Zande is woningbouwregisseur bij de Gemeente Amsterdam.

Naast Siewertsz van Reesema, Van der Burg en Van der Zande zullen ook andere sprekers het woord nemen. Het overkoepelende thema is hierbij ‘De stad als investeerobject: risico of gewin?’. Er wordt onder andere gesproken over de Amsterdamse hotelmarkt, de invloed van buitenlands geld op de Amsterdamse woningmarkt en de kansen voor luxueuze retail in de hoofdstad.

Het evenement ‘Big Spenders’ vindt maandagavond 30 november plaats om 20.00-22.00 uur, in de Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10 te Amsterdam. Kaarten zijn nog beschikbaar en kosten €10,-

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 11 december 2015


Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio