De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bruisend singlesfeest. zondags in Amstelveen.

1 / 1
zoom out
Zondag 6 febuari en elke zondag gezellige dans/ontmoetings avonden voor singles vanaf 40 jaar.
Zondag 6 februari en elke zondag in 2011 dansen en ontmoeten voor Singles. Singles All-Dance in Amstelveen organiseert al 22 jaar dans- ontmoetingsavonden waarop vrouwen en mannen vanaf 40 jaar die nog geen vaste relatie hebben elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten.

Zo organiseert de singles societeit elke zondagavond een dansavond met een thema als supersingles party, een dansavond met all-round dansmuziek en een gratis cadeaulot, Tropical- dansfeesten met vrolijke zomerhits, 'Back in Time' met de jaren 70/80 danshits, en Salsa avonden met ook Merenque en Bachata.

Er komen vrijwel altijd net zoveel vrouwen als mannen op deze avonden af. Vrouwen komen soms in gezelschap met een andere single-vriendin.

In onze singles dans- ontmoetingsgelegenheid kun je echter ook gewoon lekker in je eentje uitgaan.Niemand meevragen, zelf nieuwe mensen leren kennen. Iedereen kan ’alleengaand’ onze singles party’s bezoeken. Iedere bezoeker wacht een persoonlijke vriendelijke entree.

Wij leiden nieuwe bezoekers desgewenst rustig rond. En hoewel het geen doelstelling van de club is mensen te koppelen is het mooi om te zien dat bezoekers van deze gezellige avonden spontaan en ongedwongen elkaar vinden. Als ze een nieuwe liefde vinden is dat gewoon meegenomen.

De organisatie weet ook heel goed dat de eerste stap naar een singles-dansclub geen gemakkelijke is.

Voor sommige nieuwe bezoekers is een eerste kennismaking vaak een heel grote stap.

Om uw drempelvrees te overwinnen staan de dames van de organisatie altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden, mede door de ongedwongen laagdrempelige sfeer voelt men zich al snel thuis. Tijdens ons bestaan hebben wij al talrijke vriendschappen en relaties spontaan zien opbloeien.

De avonden worden druk bezocht waaronder veel bezoekers uit de hele regio en soms ver daarbuiten.Het zijn gewoon ongedwongen en ontspannen avonden met een ervaren DJ met muziek ’met voor elk wat wils’.

Het mooie is dat je geen lid hoeft te worden. Als u wilt komen, komt u gewoon.

Beleef het ook eens mee in Zaal Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen, aanvang 20.30 uur.Nette kleding verplicht.

Meer info: www.all-dance.nl


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio