De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Verbindingsdiner Amstelveen dreigt niet door te gaan

Verbindingsdiner 2 (Foto: martinbijl)
1 / 2
zoom out

AMSTELVEEN - Het verbindingsdiner van 19 september heeft als doelstelling om de verbinding in de buurt te stimuleren en wordt kosteloos aangeboden aan de inwoners van Amstelveen. Het evenement dreigt niet door te gaan als gevolg van te weinig aanmeldingen. De organisatie, JCI Amstelland, komt graag in contact met mensen die ideeën hebben te verbetering van het concept of zich willen aanmelden.


Het Verbindingsdiner is een initiatief van JCI Amstelland om de verbinding te leggen tussen verschillende inwoners van Amstelveen in een ongedwongen en gezellige sfeer. Het diner bestaat uit drie gangen, telkens op een andere locatie en in een andere samenstelling. In diverse media is al aandacht besteed aan dit initiatief, maar toch blijft het aantal aanmeldingen achter. De organisatie komt graag in contact met mensen die willen deelnemen en/of ideeën voor verbetering hebben. 
 
Wil jij dat dit evenement door gaat? Meld je dan alleen of samen met je partner voor 8 september aan via http://jciamstelland.nl/maatschappelijk/verbindingsdiner. Aan het diner zijn geen kosten verbonden. De organisatie streeft naar veelzijdigheid aan deelnemers en alle inwoners uit Amstelveen zijn welkom. Om de afstanden beloopbaar heeft de organisatie gekozen voor de wijken: Oude Dorp, Patrimonium en Elsrijk. Woon je in één van deze wijken? Of dicht in de buurt? 

Het verbindingsdiner wordt georganiseerd en bekostigd door Junior Chamber International (JCI). JCI is een internationale vereniging van ondernemende mensen. In Nederland is JCI met 2000 leden en honderd verenigingen, die ‘kamers’ worden genoemd, actief. De leden zetten zich vrijwillig in voor een positieve verandering van de maatschappij, leren hiervan, helpen elkaar en hebben bovenal een hoop lol. Meer informatie over JCI staat op www.jciamstelland.nl of mail naar mbijl@jci.nl (Martin). Ook meeschrijven met dichtbij? Maak een account aan en plaats makkelijk artikelen en agendapunten.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 05 september 2015


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio