De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Beleef Aalsmeer Flower Festival op de fiets

Beleef Aalsmeer Flower Festival op de fiets
AALSMEER - De vorig jaar ingewijde fietstocht als onderdeel van Aalsmeer Flower Festival wordt op 17 en 18 juni georganiseerd in een vernieuwd concept. Het is de ideale manier om op ontspannen wijze te genieten van dit bloemrijke festival. De route van de 26 kilometer lange fietstocht is vernieuwd maar blijft geheim tot het festival begint. Wel bekend is dat de route niet rechtstreeks naar de prachtig ingerichte locaties gaat maar dat er onderweg ook volop genoten kan worden van unieke kunstwerken en zelfs het opsporen van verborgen schatten behoort tot de mogelijkheden.

Cultuurmarkt op initiatief van Kinderburgemeester Sophie

AALSMEER - Aalsmeer. Op initiatief van kinderburgemeester Sophie organiseert De Binding i.s.m. cultuurpunt Aalsmeer en Sophie een culturele kookmarkt. Mensen uit meer dan 6 culturen hebben zich opgegeven om mee te helpen aan deze cultuurmarkt en de lekkerste gerechten uit hun eigen cultuur te presenteren

Windsurfles bij WindSurf Club Aalsmeer

Windsurfles bij WindSurf Club Aalsmeer
AALSMEER - De WSCA organiseert al jaren met veel succes windsurflessen. De doelstelling van deze lessen is om jong en oud kennis te laten maken met de mooie windsurfsport. De lessen worden op 3 zaterdagen of zondagen gegeven en zijn van 10.00 tot 14.00 uur. Na deze 3 lessen ben je in staat om een surfplank op en af te tuigen, heb je de noodzakelijke kennis van de wind- en weersomstandigheden. Ook leer je de basis van het overstag gaan of gijpen. Je kunt Windsurfen.

Taalklas bij Boerenvreugd

Taalklas bij Boerenvreugd
AALSMEER - Op dinsdagochtend 16 mei bezocht de Taalklas van Aalsmeer kinderboerderij Boerenvreugd. Het bezoek was een idee van kinderburgemeester Sophie, die voor de vluchtelingenkinderen graag iets in combinatie met dieren wilde doen.

BLOEMENBAL in The Beach/Bloemenlust op 17 juni a.s.

BLOEMENBAL in The Beach/Bloemenlust op 17 juni a.s.
AALSMEER - Lionsclub Aalsmeer Ophelia organiseert dit jaar weer een groot evenement, dit keer niet op het water maar in The Beach/Bloemenlust aan de Oosteinderweg in Aalsmeer.Het BLOEMENBAL met een speciaal optreden van HANS DULFER & BAND.Het goede doel is Stichting Het Vergeten Kind (www.hetvergetenkind.nl).

BLOEMENBAL in The Beach/Bloemenlust op 17 juni a.s.

BLOEMENBAL in The Beach/Bloemenlust op 17 juni a.s.
AALSMEER - Lionsclub Aalsmeer Ophelia organiseert dit jaar weer een groot evenement, dit keer niet op het water maar in The Beach/Bloemenlust aan de Oosteinderweg in Aalsmeer.Het BLOEMENBAL Met een speciaal optreden van HANS DULFER & BAND.Het goede doel is Stichting Het Vergeten Kind (www.hetvergetenkind.nl).

GYGA on tour naar de N201

GYGA on tour naar de N201
AALSMEER - Boekingskantoor GYGA gaat on tour. Op vrijdag 19 mei betreden drie jonge bands die zijn toegetreden tot de ‘On Tour selectie’ het podium van N201 in Aalsmeer, om tijdens de tweede show van de tour met stevige gitaren jouw avond te rocken.

Jubileummarkt Amstelring Ledenservice

Jubileummarkt Amstelring Ledenservice
AALSMEER - Amstelring Ledenservice bestaat 20 jaar! Dat vieren wij met een feestelijke Jubileummarkt op zaterdag 13 mei 2017.

Jassen uit op Boerenvreugd

Jassen uit op Boerenvreugd
AALSMEER - Afgelopen zondag was het een drukte van jewelste op kinderboerderij Boerenvreugd. Daar vond het jaarlijkse schaapscheren plaats.

Concert en sport voor Nepal

Concert en sport voor Nepal
AALSMEER - ROCK / BLUES AVOND MET HUCKSTERS EN TBF BANDVOOR NEPAL OP 13 MEI IN THE BEACHDe bekende sympathieke 5-mansfromatie ‘the Hucksters’ zal samen met de TBF band geheel op vrijwillige basis een feestje verzorgen in the Beach. Waarom? Om van en met elkaar te genieten en te swingen en natuurlijk om van de opbrengst van deze benefietavond water te kunnen verzorgen in een bergdorpje in Nepal. De entreeprijs van 10 euro gaat hier helemaal aan besteed worden. ‘Een prachtige combi’, aldus de organisatie van Nepel Benefiet Aalsmeer. ‘Genieten en de armere mensen helpen!’ Kaarten zijn deze avo...

Gespreksgroep voor kinderen van een ouder met dementie

Gespreksgroep voor kinderen van een ouder met dementie
AALSMEER - Mantelzorg & Meer biedt in samenwerking met ontmoetingsgroep Aelsmeer een gespreksgroep aan voor kinderen met een ouder met dementie.

Zaterdag 13 mei 2017 VoorjaarsMarkt Centrum Aalsmeer.

Zaterdag 13 mei 2017 VoorjaarsMarkt Centrum Aalsmeer.
AALSMEER - Kom Schoolplaten en Landkaarten bewonderen

Windsurfdag op het surfeiland op 14 mei

Windsurfdag op het surfeiland op 14 mei
AALSMEER - Windsurfen staat voor uitdaging, van elkaar leren maar ook voor ontspanning en elkaar helpen.Zondag 14 mei wordt op het surfeiland bij de Wind Surf Club Aalsmeer WSCA een windsurfdag georganiseerd om het 50-jarig bestaan van de sport te vieren en om mensen (weer) te laten ervaren hoe mooi deze sport is.

Maandag 5 juni (2de pinksterdag) Sport Stars bij AVA Aalsmeer

Maandag 5 juni (2de pinksterdag) Sport Stars bij AVA Aalsmeer
AALSMEER - Ben jij sneller dan Max Verstappen, kun jij harder schieten dan Messi of sneller sprinten dan Dafne Schippers? Doe dan op maandag 5 juni (2de pinksterdag) mee met Sport Stars - Amstelland bij AVA Aalsmeer en help geld inzamelen voor het Nederlandse Rode Kruis. Ben jij de beste sporter in jouw leeftijdscategorie van de regio, dan verdien je een plaats in de finale van Sport Stars en maak je kans op de titel ‘Beste Allround Sporter van Nederland’.

Schaapscheren op Boerenvreugd

Schaapscheren op Boerenvreugd
AALSMEER - Zondag 7 mei worden de schapen op de kinderboerderij geschoren. Boerderijvrijwilligers Monique en Cees zullen de schapen uit hun warme vacht helpen. Zij zullen het scheren demonstreren op de moderne manier met de tondeuse en op ouderwetse manier, met de wolschaar.

Inschrijven Windsurflessen 2017

Inschrijven Windsurflessen 2017
AALSMEER - De WSCA organiseert al jaren met veel succes windsurflessen. De doelstelling van deze lessen is om jong en oud kennis te laten maken met de mooie windsurfsport. De lessen worden op 3 zaterdagen of zondagen gegeven en zijn van 10.00 tot 14.00 uur. Na deze 3 lessen ben je in staat om een surfplank op en af te tuigen, heb je de noodzakelijke kennis van de wind- en weersomstandigheden. Ook leer je de basis van het overstag gaan of gijpen. Je kunt Windsurfen!

Open dag op vrijdag 12 mei 2017 bij hockeyclub MHC Amstelveen

Open dag op vrijdag 12 mei 2017 bij hockeyclub MHC Amstelveen
AALSMEER - Neem jij ook je vriendje of vriendinnetje mee en kom je ook hockeyen?Aanmelden voor de Open Dagen bij hockeyclub Amstelveen is niet nodig. Deelname is gratis en het enige dat je mee moet nemen is sportkleding en sportschoenen (en eventueel scheenbeschermers en een bitje). Na afloop is er wat te drinken voor alle kinderen in het clubhuis, voor de ouders is een vrijdagmiddagborrel. 16.30 – 17.45 voor kinderen van 6 t/m 9 jaar17.45 -19.00 voor kinderen van 10 t/m 12 jaar

Dansschool Dance Improvement scoort bij danswedstrijd

Dansschool Dance Improvement scoort bij danswedstrijd
AALSMEER - Zondag werd de danswedstrijd Dance Competions gehouden in Haarlem.Namens dansschool Dance Improvement van coach Jasmina Kazlagic deden in de diverse categorieën veel jonge dansers mee, en met erg veel succes!Dance Competitions organiseert danswedstrijden voor beginnende en gevorderde wedstrijddansers in verschillende dansstijlen. In drie zogenaamde rankingwedstrijden wordt onderling gestreden voor een felbegeerde plek in het NK, dat in mei in Haarlem plaatsvindt.

Webshop

AALSMEER - Onze webshop is vernieuwd! Heeft u de nieuwe, inspirerende lay-out al gezien? De webshop heeft mooie sfeerbeelden waar je op de verschillende artikelen kunt klikken en dan gelijk meer informatie krijgt! Nog op zoek naar een origineel cadeau waar iedereen blij van wordt? De Nationale Tuinbon is ook weer verkrijgbaar via onze webshop.

Zonnig Paasfeest Boerenvreugd

Zonnig Paasfeest Boerenvreugd
AALSMEER - Afgelopen maandag, tweede Paasdag, was het erg druk op kinderboerderij Boerenvreugd, tijdens het jaarlijkse Paasevenement.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio