kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Verplaatsing markt naar Praamplein

AALSMEER - Een van de onderwerpen tijdens het rondetafelgesprek van 16 april was de verplaatsing van de markt. De wekelijks markt op het Raadhuisplein is de laatste tijd een wat treurige vertoning. Minder bezoekers en ook aanmerkelijk minder kramen. Veel marktkooplieden houden het door de sterk teruglopende omzet (een derde volgens wethouder Ad Verburg) voor gezien.

Rondetafelgesprek slaat aan

AALSMEER - Het eerste rondetafelgesprek (RTG) als onderdeel van vergaderen in nieuwe stijl was woensdagavond 16 april een feit. Ook voor Jop Kluis was het de vuurdoop als voorzitter van deze vergadering en het ging hem uitstekend af.

Aalsmeerse bloemen voor Koningsdag

Aalsmeerse bloemen voor Koningsdag
AALSMEER - Wethouder Ad Verburg heeft vrijdag 18 april bloemen uitgedeeld bij verzorgingshuizen in Aalsmeer in aanloop naar Koningsdag. FloraHolland heeft het initiatief genomen voor deze actie.

U2: The Show in Crown Theater

U2: The Show in Crown Theater
AALSMEER - U2: The Show staat vrijdag 9 mei om 20.00 uur in het Crown Theater, Van Cleeffkade 2.
(Advertorial)

Daniël Ninor is verkozen tot Franchisenemer van het Jaar

Daniël Ninor is verkozen tot Franchisenemer van het Jaar
AMSTERDAM - Franchisenemer Daniël Ninor van New York Pizza heeft de titel Franchisenemer van het Jaar gewonnen. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens Franchise en Formulebeurs Onderneem ´t op vrijdag 11 april jl. in Hoevelaken bij Euretco BV. De verkiezing werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

Pennenstreek (24) Paasliedjes

Pennenstreek (24)  Paasliedjes
AALSMEER - Pierre Tuning kijkt naar Aalsmeer - en verder

Blauwe zone op hele Praamplein

AALSMEER - Een parkeermeting die de gemeente heeft laten uitvoeren geeft aan dat op bepaalde momenten de parkeerdruk onacceptabel is en dat maatregelen gewenst zijn. Om de bereikbaarheid van het centrum te garanderen, is besloten de blauwe zone op het Praamplein uit te breiden.

Kidzzzclub houdt speurtocht

AALSMEER - Kidzzzclub Aalsmeer Oost houdt zaterdag 19 april een paasspeurtocht en knutselmiddag voor alle kinderen uit groep 3 tot en met 6 van de basisschool.De kinderen zullen in kleine groepjes onder begeleiding gaan spoorzoeken.

Column Truus Oudendijk: Puur natuur...

Column Truus Oudendijk: Puur natuur...
AALSMEER - In deze column doet Witte Weekbladcorrespondent Truus Oudendijk verslag van haar belevenissen.Soms word je op je wenken bediend, ook als je er niet om vraagt. Dat waar je aan denkt of in gedachten mee bezig bent, gebeurt zomaar. Het overkwam mij van de week.

Sportagenda Aalsmeer

AALSMEER - Het sportprogramma van donderdag 17 tot en met woensdag 23 april (onder voorbehoud van afgelastingen en / of andere wijzigingen):VELDVOETBALZaterdag 19 aprilDames 3B 14.30 uur:RKDES - ZevenhovenHeren 1B 15.

Leerlingen OBS Zuidooster: 'Vrijheid geef je door'

Leerlingen OBS Zuidooster: 'Vrijheid geef je door'
AALSMEER - Leerlingen uit groep 8 van de OBS Zuidooster en pcbs De Brug hebben woensdag 16 april de Tweede Wereldoorlog herdacht. Ook stonden de kinderen stil bij het feit dat op veel plaatsen in de wereld oorlog nog steeds aan de orde van de dag is.

Volgende week meer info over coalitie Aalsmeer

Volgende week meer info over coalitie Aalsmeer
AALSMEER - Informateur Ko Weststrate zal dinsdag 22 april in een openbare bijeenkomst de voortgang van de collegeonderhandelingen in Aalsmeer toelichten. 

Kanjerdag voor kinderen bij Boerenvreugd

Kanjerdag voor kinderen bij Boerenvreugd
AALSMEER - Op zondag 25 mei, van 11 tot 15 uur organiseert Lionsclub Aalsmeer Ophelia in samenwerking met Boerenvreugd een dag vol met kinderactiviteiten: de Kanjerdag.

Extra opening Historische Tuin Aalsmeer

Extra opening Historische Tuin Aalsmeer
AALSMEER - Extra opening op tweede paasdag. Normaliter is de Historische Tuin op maandagen gesloten voor het publiek, maar op tweede paasdag , 21 april, is de tuin in de middag geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Aalsmeer Oost vrij van zwerfvuil!

Aalsmeer Oost vrij van zwerfvuil!
AALSMEER - "Op de uitlaatrondes met mijn hond neem ik regelmatig zwerfvuil mee. Zelfs mijn hond neemt soms plastic flesjes en blikjes mee. Op tv zag ik laatst een spot van Supporter van Schoon. Dat heeft me er toe gebracht om een actie op te starten om met meer mensen zwerfvuil op te gaan ruimen in onze buurt", zegt Brenda van den Herik.

Zuidooster debatteert in raad

Zuidooster debatteert in raad
AALSMEER - De twee groepen acht van basisschool de Zuidooster bezochten 10 april het gemeentehuis. Ze werden ontvangen door burgemeester Jobke Vonk-Vedder in de raadszaal.

Lintje voor Cees Swier

AALSMEER - Cees Swier uit Aalsmeer is op zaterdag 12 april in het gemeentehuis in Harlingen koninklijk onderscheiden bij de opening van het nieuwe vaarseizoen.

Dank voor Werkgroep Behoud Seringenpark

Dank voor Werkgroep Behoud Seringenpark
AALSMEER - Werkgroep Behoud Seringenpark overhandigde dinsdag 8 april een fotoboek aan de Wethouder Beheer Ad Verburg. Een fotoverzameling van vele gebeurtenissen en activiteiten van de werkgroep van de laatste jaren.

75+ club te gast bij Rekelhof, 143 jaar oud

75+ club te gast bij  Rekelhof, 143 jaar oud
AALSMEER - De 75+ club van de Stichting Vrienden van Zorgcentrum Aelsmeer was woensdag 9 april te gast bij Visserijbedrijf Rekelhof in Kudelstaart. Meer dan zestig personen waren aanwezig, een ongekende opkomst. De 75+ club bestaat uit zo'n vijftig Aalsmeerse bedrijven die ouder zijn dan 75 jaar en jaarlijks een bedrag doneren om de 75+'ers in Aalsmeer 'dagen met een gouden randje' te bezorgen.

Dorpshaven Startblok 3 gaat in verkoop

Dorpshaven Startblok 3 gaat in verkoop
AALSMEER - Het appartementengebouw Startblok 3 in Dorpshaven-Zuid gaat donderdag 17 april in de verkoop. Startblok 3 is een fraai gebouw met daarin 27 tweekamerappartementen en vier driekamer appartementen.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Koningsdag vier ik in Amstelveen
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Een site van Telegraaf Media Nederland