De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Drie verdachten aangehouden voor grootschalige winkeldiefstal

1 / 1
zoom out

ALPHEN AAN DEN RIJN - De politie heeft woensdagmiddag omstreeks 15.30 uur drie mannen van 20, 28 en 31 jaar uit Roemenië aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Beveiligers van een warenhuis hadden de mannen betrapt toen ze met volle tassen de winkel verlieten zonder de goederen af te rekenen. De beveiligers zijn de drie gevolgd, terwijl ondertussen de politie werd gebeld.

Na een korte achtervolging verloren de beveiligers de verdachten uit het oog. Als reactie daarop besloten zij te wachten bij de auto van de Roemenen. Deze stond op de parkeerplaats op de Toussaintstraat.

Een van de opgeroepen agenten hield de auto op afstand in de gaten en zag even later een man op de auto aflopen. Hij liep met een gevulde tas naar de auto, stapte in en gooide de tas leeg op de achterbank.Vervolgens liep hij weer met zijn lege tas weg in de richting de Van Boezelaerstraat, waar hij zich bij de twee anderen in een kledingwinkel voegde. Na een tip van een winkelier in de buurt werden de drie aangehouden.

In de auto van de verdachten werden 58 stuks merkkleding en sportkleding, met nog de beveiligingslabels, aangetroffen. De tas bleek geprepareerd te zijn. De politie doet verder onderzoek.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio