De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Ongekend Wilskracht-succes bij Finales Ritmische Gymnastiek!

ALPHEN AAN DEN RIJN - Melinda Özcan schrijft geschiedenis door als eerste Wilskracht-gymnaste het Nederlands Kampioenschap Ritmische Gymnastiek A Individueel te winnen. Op 17 juni tijdens het KNGU Fantastic Gymnastics ging zij de strijd aan met de concurrentie, waaronder haar club-genoten Minous Bouman en Berfin Özcan. Over 4 oefeningen (met hoepel, knotsen, bal en lint) bleek Melinda afgetekend de sterkste in dit hoogste niveau, en mocht zij de welverdiende gouden medialle om laten hangen. Met Minous op de 4e en Berfin op de 5e plaats drukten de gymnastes van Wilskracht een duidelijk stemp...

De Bonte Braderie in winkelcentrum De Herenhof !

De Bonte Braderie in winkelcentrum De Herenhof !
ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphen a/d Rijn- Vrijdag 30 juni is hij er weer, de Bonte Braderie van winkelcentrum De Herenhof.

KNA presents... Remember the 70's

KNA presents... Remember the 70's
KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Op zaterdag 27 mei presenteert KNA met veel plezier haar jaarlijkse voorjaarsconcert ‘Remember the 70’s’ op een nieuwe locatie; De Ontmoetingskerk in Koudekerk aan den Rijn!

PJPJ Jazz Festival op topniveau in Voorschoten op 20 mei 2017

PJPJ Jazz Festival op topniveau in Voorschoten op 20 mei 2017
ALPHEN AAN DEN RIJN - Het 2e Piet Wezepoel Jazz Festival met jazz acts van (inter)nationale klasse, o.a. Toon Roos Kwartet vindt op 20 mei 2017 in het Cultureel Centrum Voorschoten plaats, aanvang 17.00 uur. Entree € 10,00 en voor donateurs € 5,00.

Voetjes van de vloer tijdens Koningsdag met Muziekvereniging KNA en Popkoor Mikado!

Voetjes van de vloer tijdens Koningsdag met Muziekvereniging KNA en Popkoor Mikado!
KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Na het grote succes van vorig jaar heeft de Oranjevereniging KNA en Mikado weer gevraagd een Aubade te brengen tijdens Koningsdag in Koudekerk aan den Rijn. Onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging KNA zingt Popkoor Mikado met het publiek traditionele liederen als het Wilhelmus, het Koudekerks Volkslied en het Koningslied. Maar als de klanken van Pharell Williams "Happy" over De Middenwaard klinken gaat het feest echt los.

Dierenkliniek Rijnwoude introduceert voordeelplan

ALPHEN AAN DEN RIJN - Sinds begin deze maand kunnen huisdiereigenaren bij Dierenkliniek Rijnwoude terecht voor het Huisdieren ZorgPlan. Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma, waarbij diereneigenaren de kosten van preventieve zorg over een jaar spreiden. Daarnaast krijgen zij 10% korting op alle diensten en producten uit de praktijk.

Kom naar de open repetitieavond van Popkoor Mikado op 18 april 2017

Kom naar de open repetitieavond van Popkoor Mikado op 18 april 2017
ALPHEN AAN DEN RIJN - Zing je regelmatig onder de douche?Of zing je alle liedjes op de radio uit volle borst mee?Kun je iedere dinsdagavond vrij maken om te repeteren?En wil je regelmatig meedoen met een optreden?Kom dan op dinsdag 18 april van 20.00 tot 22.00 uur naar de open repetitieavond van popkoor Mikado in De Tas Dorpshuis & Eetcafé in Benthuizen.

Langer zelfstandig thuis door cursus Functioneel Fit

ALPHEN AAN DEN RIJN - Voor ouderen die langer zelfstandig willen wonen organiseert Fysio Klein in samenwerking met Alphen Beweegt de cursus Functioneel Fit. De beweegoefeningen tijdens de cursus hebben een positief effect op onder meer de stabiliteit en flexibiliteit van ouderen. Door het vergroten van de zelfredzaamheid worden dagelijkse activiteiten als traplopen en boodschappen doen makkelijker.

The Skymasters

The Skymasters
ALPHEN AAN DEN RIJN - Lenterit 17 maart

'Alle kerken sluiten!'

'Alle kerken sluiten!'
ALPHEN AAN DEN RIJN - Het zal toch niet gebeuren dat op een dag een moslim-politicus in de Tweede Kamer opstaat en roept: ‘Alle kerken sluiten!’ Dan zouden we ongetwijfeld denken: ‘Wat bezielt die man? Heeft hij een gaatje in zijn hoofd?’

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen met professionele begeleiding: succesformule Straight away opent vestiging in het Groene Hart

Leuker, lekkerder en makkelijker afvallen met professionele begeleiding: succesformule Straight away opent vestiging in het Groene Hart
ALPHEN AAN DEN RIJN - Sinds 2010 heeft Straight away, een van oorsprong Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Zwaagdijk, duizenden volwassenen geholpen om snel gewicht te verliezen. De combinatie van lekkere, hippe maaltijdvervangers en kosteloze begeleiding door een professionele gewichtsconsulent blijkt een succesformule. Op 17 december is in Hazerswoude Dorp de 164e coach gestart en kunnen inwoners van het Groene Hart zich professioneel laten begeleiden bij het afvallen. We maken kennis met Paula de Jong, ondernemer en gezicht van de vestiging in het Groene Hart.

Ruimteoverschot VVZwammerdam

ALPHEN AAN DEN RIJN - Voetbalvereniging Zwammerdam kampt met ruimteoverschot en wil daar wat mee doen.

Sintintochten gemeente Nieuwkoop

Sintintochten gemeente Nieuwkoop
Sint zette 12 november voet aan wal in Nederland. Hij doet ook veel van de Nieuwkoopse kernen aan.

Grote Jaarlijkse Regionale Boekenmarkt in Benthuizen

Grote Jaarlijkse Regionale  Boekenmarkt in Benthuizen
ALPHEN AAN DEN RIJN - Woord en Daad voert Aktie voor de Vakschool in Bangladesh

Geen windmolens in Nieuwkoop

Geen windmolens in Nieuwkoop
NIEUWKOOP - De coalitie van gemeente Nieuwkoop wil, voor het opwekken van energie, geen windmolens plaatsen. Zo bleek donderdag 3 november in de gemeenteraad over de vaststelling van het bestemmingsplan Landelijk gebied Nieuwkoop.

Het is een vreemdeling zéker

Het is een vreemdeling zéker
ALPHEN AAN DEN RIJN - Als we de balans opmaken voor het jaar 2016 waar het vluchtelingen betreft, zie ik een aantal ontwikkelingen.

Schaakworkshop bij Triggr

Schaakworkshop bij Triggr
NIEUWKOOP - Een schaaktoernooi, dat klinkt moeilijk en serieus, maar dat hoeft het niet te zijn. Triggr maakt het leuk en licht in de schaakworkshop van zondag 13 november. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen leren tussen 13.30 tot 16.30 uur alles wat nodig is om een echt schaaktoernooi te spelen.

Muzikale rooftocht door Scandinavië met Olga Vocal Ensemble

 Muzikale rooftocht door Scandinavië met Olga Vocal Ensemble
NIEUWKOOP - In het Reghthuysconcert van zaterdag 12 november gaan de mannen van Olga in hun bijzondere programma De Barbaren Komen als echte Vikingen op een muzikale rooftocht door Scandinavië.

Metaalvakschoolleerlingen maken wapens toneelstuk

Metaalvakschoolleerlingen maken wapens toneelstuk
NIEUWKOOP - In Leiden is de hele maand november het toneelstuk Odysseus, Misdadiger te zien. Twintig wapens die leerlingen van de Metaalvakschool Nieuwkoop maakten, spelen een belangrijke rol in het stuk.

Griezelen in Nieuwveen

Griezelen in Nieuwveen
NIEUWKOOP - Dagen zijn ze ermee bezig geweest, de scouts van Scouting Abbé Pierre. Vrijdagavond 28 oktober konden alle kinderen uit het dorp voor 2 euro een wandeling maken door het huiveringwekkende spookhuis, wat ooit gewoon De Mettenburcht was.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio