De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Ongekend Wilskracht-succes bij Finales Ritmische Gymnastiek!

ALPHEN AAN DEN RIJN - Melinda Özcan schrijft geschiedenis door als eerste Wilskracht-gymnaste het Nederlands Kampioenschap Ritmische Gymnastiek A Individueel te winnen. Op 17 juni tijdens het KNGU Fantastic Gymnastics ging zij de strijd aan met de concurrentie, waaronder haar club-genoten Minous Bouman en Berfin Özcan. Over 4 oefeningen (met hoepel, knotsen, bal en lint) bleek Melinda afgetekend de sterkste in dit hoogste niveau, en mocht zij de welverdiende gouden medialle om laten hangen. Met Minous op de 4e en Berfin op de 5e plaats drukten de gymnastes van Wilskracht een duidelijk stemp...

De Bonte Braderie in winkelcentrum De Herenhof !

De Bonte Braderie in winkelcentrum De Herenhof !
ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphen a/d Rijn- Vrijdag 30 juni is hij er weer, de Bonte Braderie van winkelcentrum De Herenhof.

Rustig aan op Natuurbelevingstuin De Bult

Rustig aan op Natuurbelevingstuin De Bult
KAAG EN BRAASSEM - Rustig aan - rustig aan ... dat is vanavond het motto bij onze werkavond.

Karwei Open Tennistoernooi 2017

Karwei Open Tennistoernooi 2017
KAAG EN BRAASSEM - Het jaarlijkse Karwei Open tennistoernooi staat weer voor de deur. De voorbereidingen voor de 49e editie zijn in volle gang, op de tennisclub wordt hard gewerkt om er weer een mooie week van te maken.

TONEELVERENIGING VIOS PRESENTEERT HET MINI EENAKTERFESTIVAL 2017

TONEELVERENIGING VIOS PRESENTEERT HET MINI EENAKTERFESTIVAL 2017
KAAG EN BRAASSEM - Een gevarieerd avondje toneel: dat is wat u staat te wachten tijdens het Mini Eenakterfestival 2017 op vrijdag 9, zondag 11 en zaterdag 17 juni.

Summertime!

KAAG EN BRAASSEM - Op 2e Pinksterdag organiseert stichting MOL een muzikale markt Belangstellenden kunnen terecht voor diverse activiteiten.

Swingend Zomerconcert - 10 juni 2017

Swingend Zomerconcert - 10 juni 2017
KAAG EN BRAASSEM - Kom op zaterdag 10 juni 2017 naar het Noordplein in Roelofarendsveen voor een Swingend Zomerconcert van Qizum. Het belooft een gezellige middag te worden met volop zomerse muziek. Van 13:00 tot 15:30 uur kunt u genieten van een gevarieerd muzikaal programma.

Opening theetuinseizoen De Tas

Opening theetuinseizoen De Tas
KAAG EN BRAASSEM - Morgen, zaterdag 13 mei opent Zorgtuin de Tas weer het nieuwe theetuinseizoen.

VIOS laat sprookjesfiguren los!

VIOS laat sprookjesfiguren los!
KAAG EN BRAASSEM - OUD ADE - De jeugd van toneelvereniging VIOS (Oud-Ade) speelde op vrijdag 21 april in een goed gevuld theater de première van de voorstelling ‘Uh-oh!...dit is niet het sprookjesbos’. In deze vrolijke familievoorstelling heeft professor Tsitnimedus een wonderbaarlijke uitvinding gedaan: een middel waarmee hij alles wat hij maar wil tot leven kan roepen. Maar 2 boeven gooiden vrijdag roet in het eten!

Korte cursus Gitaar

Korte cursus Gitaar
KAAG EN BRAASSEM - Stichting MOL start een nieuwe cursus slaggitaar voor volwassenen in het Ignatiusgebouw in Roelofarendsveen.

Nu ook weer op woensdag open

Nu ook weer op woensdag open
KAAG EN BRAASSEM - Iedere woensdag serveren wij runderentrecote of zeebaarsfilet voor slechts € 15. Kom genieten bij Tussen Kaag & Braassem.

Britse Bedoeningen met Dominic Seldis

Britse Bedoeningen met Dominic Seldis
KAAG EN BRAASSEM - Met de Brexit op komst houdt Engeland de Europese gemoederen flink bezig. Reden genoeg voor kamerkoor Con Passione een concert te geven met de veelzeggende titel 'Britse Bedoeningen:van Byrd tot Beatles'.

Zorgtuin de Tas en NL Doet

Zorgtuin de Tas en NL Doet
KAAG EN BRAASSEM - Afgelopen zaterdag deed Zorgtuin de Tas net als de afgelopen jaren mee aan NL Doet.

D66 bustour in Kaag en Braassem

D66 bustour in Kaag en Braassem
HOOGMADE - Op maandag 13 maart komt de D66 campagnebus naar Kaag en Braassem. De D66 bustour bezoekt de basisscholen Ter Does in Hoogmade en De Kinderarcke in Rijnsaterwoude. Manouche Hetzler, campagnecoördinator D66 Kaag en Braassem: "Ik was erg blij te horen dat de landelijke D66 campagnekaravaan naar onze gemeente komt, om ook Kaag en Braassem D66-groen te kleuren bij de verkiezingen op 15 maart."

Toernooi bij Badmintonclub Apollo

KAAG EN BRAASSEM - Zin in een gezellige, sportieve avond? Badmintonclub Apollo organiseert op dinsdagavond 18 april 2017 een toernooi voor teams.

28.02.2017; In debat met CDA Kandidaten 2e kamerverkiezingen.

28.02.2017; In debat met CDA Kandidaten 2e kamerverkiezingen.
KAAG EN BRAASSEM - Met de spannende landelijke verkiezing voor de boeg en de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 staat de politiek in Nederland in de “spotlights”. Op 28 februari om 20.30 uur kunt in debat met 2 CDA-Kandidaten. De bijeenkomst vindt plaats bij Cafe 't Veen, Langeweg 16 te Roelofarendsveen.

Koperkwint Con Amore

Koperkwint  Con Amore
KAAG EN BRAASSEM - Koperkwint Con Amore in de Gogherweide

Blijvend gewicht verliezen thuis op de bank, op kantoor of onderweg?

Blijvend gewicht verliezen thuis op de bank, op kantoor of onderweg?
KAAG EN BRAASSEM - Gewichtsbegeleiding thuis op de bank, op kantoor of onderweg? Het kan allemaal. Vanaf 20 februari start Kelly - online gewichtsbegeleiding, de moderne manier van gewichtsbegeleiding. Goedkoop en effectief. Er wordt niet gewerkt met diëten waar u niets mag eten, de hele dag honger heeft of waar u maar één bepaald product mag eten. Nee, blijvend afvallen werkt alleen wanneer we uw voedingspatroon zo kunnen aanpassen dat u het kunt volhouden en de kilo's ook voorgoed wegblijven.

Verras uw Valentijn op dinsdag 14 februari

Verras uw Valentijn op dinsdag 14 februari
KAAG EN BRAASSEM - Heeft u al plannen voor Valentijnsdag? Dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde en niets gaat boven een romantisch diner.

Presentatie in theater De Realiteit van dichteres Petra Bakker afgelast

KAAG EN BRAASSEM - A.s. zondag zou de dichteres Petra Bakker haar 'dichtdoos' presenteren. Door persoonlijke urgente omstandigheden moet deze presentatie verschoven worden naar een latere datum.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio