De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

DIEREN CENTRALE NL

ALPHEN AAN DEN RIJN - Dagelijks raken dieren vermist en zijn de eigenaars in grote onzekerheid.De Dieren Centrale verzamelt alle gegevens over gevonden en vermiste dieren om de baasjes zo snelmogelijk duidelijkheid te kunnen geven over hun vermiste huisdier. Wij helpen u kosteloos,kijk voor recente gegevens op www.dierencentrale.nl

Aangepaste dagen en tijden bibliobus in Leimuiden, Rijnsaterwoude en Rijpwetering

KAAG EN BRAASSEM - De bibliobus blijft in de gemeente Kaag en Braassem in 2017 rijden naar drie kernen, te weten Leimuiden, Rijnsaterwoude en Rijpwetering.

Terugblik op 2016 in Schoutenhuis

Terugblik op 2016 in Schoutenhuis
ALPHEN AAN DEN RIJN - Het jaar 2016 in Alphen is het thema van de laatste expositie van dit jaar in het Schoutenhuis. De Alphense fotoclub Alphoto, die dit jaar 40 jaarbestaat, is gevraagd hier invulling aan te geven. Vier leden - Peter Sijm, Nicole van As, Rob IJsselstein en Henk Langerak - stelden vast dat dit voornamelijk het jaar van afbraak en opbouw was. Zij laten dit in hun foto's zien.

Boomplant/snoeidag - Weteringpad

ALPHEN AAN DEN RIJN - Op initiatief van bewoners aan het Pijlkruid worden er zaterdag 21 januari 2017 werkzaamheden verricht langs het weteringpad.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

ALPHEN AAN DEN RIJN - De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

Geluksroute Het Groene Hart

Geluksroute Het Groene Hart
ALPHEN AAN DEN RIJN - Waar word jij gelukkig van en wil je delen? Dat is de uitgangsvraag bij Geluksroute. Voor de allereerste keer doet Geluksroute ook Het Groene Hart aan, en wel op zaterdag 10 december.

MUZIEK VOOR NIEUWSGIERIGE AAGJES

MUZIEK VOOR NIEUWSGIERIGE AAGJES
ALPHEN AAN DEN RIJN - De Alphense harmonie Arti start op dinsdag 10 januari 2017 met een nieuwe groep Arti´s Muzikale Vorming (AMV). Deze twintigdelige cursus is speciaal voor nieuwsgierige kinderen die nog geen instrument bespelen maar alles willen weten over muziek. Zij leren in korte tijd samen muziek maken, instrumenten bespelen, noten lezen en zelfs een concert geven.

Gitaar en zang centraal bij PJPJ jazzconcert op 10 december 2016

Gitaar en zang centraal bij PJPJ jazzconcert op 10 december 2016
ALPHEN AAN DEN RIJN - Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten (PJPJ) organiseert maandelijks unieke jazzconcerten met studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag in het Cultureel Centrum Voorschoten. Op 10 december 2016 Yorgos Efstathiou, gitaar en Dominika Zawada, zang.

14 december viert Parkinson Café Alphen Kerst

14 december viert Parkinson Café Alphen Kerst
ALPHEN AAN DEN RIJN - I.v.m. de kerstdagen heeft Parkinson Café Alphen haar bijeenkomst verplaatst naar: Woensdag 14 december 2016We gaan kerst vieren met de Kreunende Sluisdeuren

DIEREN CENTRALE NEDERLAND

ALPHEN AAN DEN RIJN - Vermiste en gevonden dieren uit de regio

Alphoto jubileert met expositie en workshops

Alphoto jubileert met expositie en workshops
ALPHEN AAN DEN RIJN - De Alphense fotoclub Alphoto bestaat 40 jaar en viert dat met een anderhalve maand durende foto-expositie in theater Castellum en gratis toegankelijke foto workshops voor fotoliefhebbers op 10 december.De expositie in de bovenfoyer van het theater is van 3 december tot en met 18 januari geopend op woensdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en op theateravonden vanaf een uur voor de voorstelling.

De Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest in de kerstvakantie

De Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest in de kerstvakantie
ALPHEN AAN DEN RIJN - Ook dit jaar kunnen kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool tafeltennissen in de kerstvakantie. Op 28 en 29 december, organiseert ATTC EVO Repro weer het De Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest. Kinderen uit groep 5 en 6 spelen op woensdag 28 december en op donderdag 29 december komen de leerlingen uit groep 7 en 8 in actie. Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 december.

Peuterspeelzaal jarig

Peuterspeelzaal jarig
ALPHEN AAN DEN RIJN - De peuterspeelzaal van de Rehobothschool aan de Anna van Burenlaan heeft vrijdag 18 november zijn 15e verjaardag gevierd. Tijdens de jubileumviering kreeg de speelzaal een nieuwe naam: ’t Speelruim’.

Journalist en presentator Charles Groenhuijsen in Bibliotheek Alphen

Journalist en presentator Charles Groenhuijsen in Bibliotheek Alphen
ALPHEN AAN DEN RIJN - Woensdagavond 23 november is Charles Groenhuijsen te gast in de Bibliotheek Alphen aan den Rijn. ‘Iedereen houdt van mij’ is de titel van zijn laatste boek over Donald Trump. De landelijke campagne Nederland Leest staat dit jaar in het teken van democratie. Vanaf 19.30 uur spreekt Groenhuijsen over de Amerikaanse verkiezingen en kunt u met hem in debat.

DIEREN CENTRALE NL

ALPHEN AAN DEN RIJN - Vermiste en gevonden huisdieren uit de regio Alphen

Javier Guzman met Oudejaarsconference in Theater Castellum

Javier Guzman met Oudejaarsconference in Theater Castellum
ALPHEN AAN DEN RIJN - Na de succesvolle voorstelling ‘Absurd Verlicht’ is Javier Guzman terug met een nieuw hilarisch theaterprogramma. Oudejaarsconference 2016 ‘Zonde(r) Voornemens, 365 voor 12’ is woensdag 30 november om 20.00 uur te zien in Theater Castellum in Alphen a/d Rijn.

Rotary Santa Run 2016

ALPHEN AAN DEN RIJN - Wandel mee voor een nieuwe bestelbus voor de Voedselbank!

Informatiemarkt: 18 jaar en dan ...... van TOMindebuurt / MEE

Informatiemarkt: 18 jaar en dan ...... van TOMindebuurt / MEE
ALPHEN AAN DEN RIJN - Zaterdag 19 november organiseren we op De Meerkoet de informatiemarkt: 18 jaar en dan ...... van 10.00-16.00 uur.

Zwarte Pietenrit

ALPHEN AAN DEN RIJN - M.A.C. Rijnland

Het grote Herenhof Sinterklaas festijn!

Het grote Herenhof Sinterklaas festijn!
ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphen a/d Rijn- De intocht van Sinterklaas. Op zaterdagmiddag 19 november zullen weer vele kinderharten sneller gaan slaan.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio