De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Weekendtip: Almere Haven Festival

1 / 1
zoom out

ALMERE - Het is misschien wel een van de leukste en echt Almeerse festivals: het Almere Haven Festival. Je kunt er van alles beleven van botter, muziek, markten en lekker weten. Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september staat alles in het teken van de haven.

Dit jaar is natuurlijk het hoogtepunt natuurlijk weer het gratis klassieke Yakult Havenkom Concert, dit jaar met het Gelders Orkest onder leiding van dirigent Gijs Leenaars. Daarnaast kun je struinen over de kunstmarkt of de brocante en antiekmarkt, proeven van bijzondere bieren en de beste gerechten van de restaurants in de havenkom of gezellig winkelen in het centrum van Almere Haven… het kan allemaal in het eerste weekend van september.

“Vorig jaar bezochten ruim vijftigduizend bezoekers uit Almere en omstreken dit festival”, aldus Tim Beldman, evenementencoördinator bij Almere City Marketing dat het festival organiseert. “Daarmee is het Alliantie Almere Haven Festival één van de grootste jaarlijks terugkerende, gratisfestivals in deze regio aan het worden. Bezoekers genieten drie dagenlang van cultuur, botters en lekker eten.”

Kom jij dit weekend ook? Deel dan je leukste foto's en ervaringen met dichtbij! Je kunt je foto's mailen naar: mirjam.vanputten@dichtbij.nl

Kijk hier voor meer informatie.


Reageer via Facebook
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier