De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

"Vivace" zoekt Basaccordeonist

De vereniging (Foto: e.deridder)
1 / 1
zoom out

ALMERE - Accordeon Vereniging "Vivace"is per direct op zoek naar een enthousiste basaccordeonist.

Samen met de 4e partij en het slagwerk ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding en het tempo van de muziek die door onze orkesten gespeeld wordt.

 Onze accordeonvereniging heeft twee orkesten, het Timeless Music Orkest onder leiding van Carolien Bakker en het Show en Music Orkest onder leiding van Henk Bosklopper. De orkesten hebben ieder ongeveer 16 leden, bestaande uit accordeonisten, een drummer, een keyboardspeler en een basaccordeonist, waar momenteel een vacature voor is. Beide orkesten spelen een zeer gevarieerd muziekrepertoire.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij onze orkesten voortaan begeleiden met jouw muzikale talent als enthousiaste basaccordeonist, neem dan direct telefonisch contact met ons op en wel op 036-5342470 of 06-25016645. Wij repeteren iedere donderdagavond van 19.30 tot 22.45 uur in het Filmwijkcentrum, Walt Disneyplantsoen 76, 1325 SX Almere. Er staat een schitterende Bugari basaccordeon voor je klaar!

Kom vrijblijvend bij ons langs, dan zullen wij je uitgebreid informeren. Op zaterdag 11 april hebben wij tussen 14.00 en 17.00 uur een accordeonmiddag in het Filmwijkcentrum samen met Accordeon Vereniging Accordando uit Neck. Het zou fantastisch zijn als jij daar bij bent!

Meer informatie over onze accordeonvereniging op onze website www.aav-vivace.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 27 maart 2015


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »