De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Er komt weer een Kunstroute door cultureel Almere!

Kunst en Atelier Route (Foto: Jill de Vries)
1 / 1
zoom out

ALMERE - Na een succesvolle aanmelding's ronde kunnen we melden dat er weer een kunst route georganiseerd gaat worden voor ca 40 kunstenaars door heel Almere. Deze Almeerse kunstenaars zullen op zondag 22 maart van 11:00 tot 17:00 uur hun deuren openen, van hun huis, atelier, tuin of gedeelde ruimtes.

Na een succesvolle aanmelding's ronde zijn we de aanmeldingsdatum voor deelnemende kunstenaars gepasseerd. We zijn heel trots om te kunnen melden dat we een route kunnen maken voor ca 40 kunstenaars door heel Almere.
 
Deze Almeerse kunstenaars zullen op zondag 22 maart van 11:00 tot 17:00 uur hun deuren openen, van hun huis, atelier, tuin of gedeelde ruimtes. Veel verschillende kunstvormen zullen vertegenwoordigd worden: beeldende kunst, fotografie, glas, grafiek, keramiek, mozaïek, schilderijen, sieraden etc. Het publiek is van harte welkom om het werk van deze kunstenaars te komen bekijken en waar gewild te kopen.
 
Het team is nu heel druk bezig een route voor het publiek uit te stippelen, deze zal binnenkort op de website www.kunstenatelierroutealmere.nl geplaatst worden.
Op de website kan iedereen alvast het werk van de verschillende kunstenaars even rustig bekijken onder het kopje „Deelnemers”. Zo kan iedereen alvast een voorproefje op doen, alle deelnemers stellen zich hier namelijk alvast voor in woord en beeld. 
 
Iedereen kan op 22 maart zijn eigen kunstroute uitstippelen, maar er zullen op de website ook routes geplaatst worden om het publiek te helpen. De kunstroute heeft geen start punt, maar kan gevolgd worden vanaf het dichtstbijzijnde punt, vanaf bijvoorbeeld het eigen huis adres.
 
De kunstenaars heten u van harte welkom, en zullen er zorg voor dragen dat er een kopje koffie en/of thee genuttigd kan worden. Kom alleen, met de buren, met familie van ver. De kunstenaars zijn er klaar voor!
 
Wie weet tot 22 maart! We hopen op een fantastische dag voor kunstenaars en bezoekers.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 12 februari 2015


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »