De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

ZZP Zorg Café voor startende en zelfstandige begeleiders in de zorg

Yolanda van Oosterwijk (Foto: King Arthur Groep)
1 / 1
zoom out
ALMERE - Op 31 mei 2017 organiseert King Arthur Groep het 9e ZZP Zorg Café. De bijeenkomst vindt plaats in Filmwijkcentrum, Walt Disneyplantsoen 76/78, 1325 SX Almere. De presentaties starten om 19:30 uur (ontvangst vanaf 19:00), na afloop kan er genetwerkt worden.


Na de introductie door Jarcine Spaander vertelt Yolanda van Oosterwijk over haar start als ZZP zorgverlener en presenteert Pieter Hasenaar de door hem ontwikkelde dementia-App.

“Dolgraag wilde ik na mijn scheiding en verhuizing toetreden tot de arbeidsmarkt maar het bedrijfsleven zat niet op mij te wachten, het was crisistijd en ik was de 50 al gepasseerd. Met goedkeuring van de Gemeente, want ik zat in de bijstand, startte ik een eigen onderneming. Ik vond een stageplaats bij King Arthur Groep en de Gemeente betaalde mijn benodigde opleiding tot Helpende/verzorgende. Nu werk ik tussen de 30-40 uur per week als ZZP-er voor mensen met dementie en voel mij gelukkiger dan ooit”, vertelt Yolanda.

Wat is een ZZP Zorg Café precies

De avond is bedoeld voor mensen die van plan zijn de stap tot het ondernemerschap te zetten en gestarte ZZP-ers die op zoek zijn naar extra
opdrachtgevers. De nieuwe wetgeving voor ZZP-ers stelt als eis dat je meerdere opdrachtgevers hebt.

De avond start om 19:00 uur met inloop waarbij er al kennisgemaakt kan worden. Na de presentaties is er gelegenheid om te netwerken.
Deelname is gratis.

Wil je meer weten over het werken in de zorg als zzp-er? Kom naar het ZZP Zorg Café op 31 mei 2017, Walt Disneyplantsoen 76/78, 1325 SX Almere.

Aanmelden? Stuur een mail naar hr@kingarthurgroep.nl t.n.v. Marjolijn Slingerland

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 11 mei 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda

meer agenda »