De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Jong ondernemerstalent gezocht!

ALMERE - De Flevolandse afdeling van de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie is weer op zoek naar talentvolle jonge ondernemers uit de provincie. Via de website van JOVD Flevoland kunnen zij genomineerd worden om kans te maken op de titel 'Jonge Flevolandse Ondernemer van het Jaar 2016'. De prijs zal worden uitgereikt op 17 maart bij Places to Work in Almere.
De jonge liberalen willen jonge ondernemers in het zonnetje zetten en door middel van deze prijs hun waardering voor hen uitspreken. “Deze jonge, gedreven mensen zijn altijd bezig met de toekomst. Niet alleen met die van zichzelf, maar met die van de samenleving. Door hun harde werk geven ze de lokale economie en werkgelegenheid een enorme boost. Daar mogen we met z’n allen best even bij stil staan”, aldus Jasper van Os, voorzitter van JOVD Flevoland.

Wie wordt de opvolger van Huiswerkschool Almere (2013), Proficam (2014), en Mediamere (2015)? Ondernemers mogen genomineerd worden tot 8 maart 2017. Dit kan via de website van JOVD Flevoland.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 21 februari 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda

meer agenda »