De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Feestelijke opening nieuwe keuken in Jongerencentrum Place2B

Jongerencentrum Place2B (Foto: Jongerencentrum Place2B)
1 / 1
zoom out
ALMERE - Op donderdagmiddag 9 februari opent Wethouder Peeters officieel de nieuwe keuken en vernieuwde chill ruimte in jongerencentrum Place2B gevestigd in Molenbuurt, Almere Buiten.

De verbouwing is tot stand gekomen door jongeren en vrijwilligers onder begeleiding van het jongerenwerk van De Schoor.

De jongeren en vrijwilligers hebben in de afgelopen weken geholpen bij de verbouwing. Zij hebben de ruimte eigentijds, kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk ingericht. De nieuwe keuken biedt ons nu de mogelijkheid om samen met jongeren gezonde maaltijden te bereiden en gezamenlijk te eten. Omdat de jongeren veel zelf hebben bedacht en gedaan, voelen zij zich ook verantwoordelijk voor hun eigen plek, Jongerencentrum Place2B.

Na de opening is Place2B weer open en zijn alle jongeren in de leeftijd 10 t/m 27 jaar uit Almere welkom. Wekelijks organiseren de jongeren samen met de jongerenwerkers diverse leuke activiteiten. Meer informatie vindt u op onze website www.place-2b.nl

Jongeren, buurtbewoners, organisaties en andere belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 9 februari tussen 15.00- 17.00 uur om een kijkje te komen nemen in Jongerencentrum Place2B! 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 02 februari 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda

meer agenda »