De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Shell station Kaspers heropent volgens vernieuwd Deli by Shell concept

Shell station Kaspers heropent volgens vernieuwd Deli by Shell concept (Foto: Redactie Edelman)
1 / 1
zoom out
ALMERE - Het volledige vernieuwde Shell station Kaspers in Almere opent deze week de deuren met shopconcept Deli by Shell. Het station is daarmee een rustpunt voor mensen onderweg. Naast de brandstoffen en lekkere koffie biedt het Deli by Shell station namelijk onder meer versgebakken broden, gezonde snacks, Starbucks On The Go koffie, lekkere avondmaaltijden om mee te nemen en zitplekken om even te lunchen. Kaspers is één van de acht stations in Nederland dat volgens dit concept is ingericht en daarmee een bredere rol in de omgeving kan gaan vervullen.
Nadat vorig jaar de eerste Deli by Shell stations werden geopend, heeft Shell aanvullende inzichten in de wensen van haar gasten verkregen. Hierdoor bevat de winkel bijvoorbeeld een nog grotere balie met vers eten en drinken.

Aandacht voor vers
In het nieuwe concept staan naast het persoonlijk contact tussen de gasten en medewerkers van het Shell station, de verse producten centraal. Zo wordt brood ter plekke gebakken, is het aanbod van gezonde en duurzame etenswaren uitgebreid en zijn veel producten geschikt gemaakt voor zowel consumptie ter plekke, onderweg als thuis en voor elk moment van de dag.

Een greep uit het vernieuwde aanbod bij Shell station Kaspers:

- Bakkerij met verse broden, belegde broodjes en croissantjes
- Starbucks On the Go koffie
- Avondmaaltijden om mee te nemen
- Ruime keuze aan gezonde snacks en versbereide producten

Rob Bil, retailer Shell Kaspers vult aan: “We zijn trots met het vernieuwde shopconcept wat wij onze gasten kunnen bieden. Doordat gasten nu rustig de tijd kunnen nemen om hun broodje en of snacks te nuttigen, hebben we het gevoel dat we dichter bij hen komen te staan. Daarnaast is het heerlijk dat we de gehele dag in een station staan waar het naar een verse bakker ruikt.”

Klant staat centraal
Deli by Shell maakt deel uit van het Welkom bij Shell programma dat gericht is op de verbetering van de klantbeleving. Ewout Eelkman Rooda, manager Convenience Retail Shell Benelux en Frankrijk, “We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de service op onze stations. Hierbij speelt aandacht voor de shop een belangrijke rol. De consument van nu wil bij ons terecht kunnen voor een gevarieerd aanbod aan lekker en verantwoord eten en drinken, in een prettige omgeving. Vorig jaar zijn we gestart met de eerste verbouwingen volgens het Deli by Shell retailconcept, waarop we met nieuwe inzichten verder hebben gebouwd. In deze tweede reeks passen we die inzichten toe om onze klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen.“

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 28 november 2016


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda