De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Workshop Meditatie Ouder Kind bij Papa & Mama Café Almere-Haven

Flyer Papa & Mama Café 14 december 2016 (Foto: A Bregman)
1 / 1
zoom out
ALMERE - Op maandagochtend 12 december 2016 verzorgt het Papa & Mama Café in Almere-Haven een workshop meditatie voor ouder en kind. De workshop zal gegeven worden door Robert en Karin Gilhuijs van Karo’s Zorg, praktijk en school voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording.
WORKSHOP GAAT NIET DOOR TE WEINIG AANMELDINGEN!!!
Een workshop waarin ouders leren om zich vanuit de meditatie te verbinden met hun kind en daardoor in staat zijn de rust bij hunzelf en het kind terug te brengen. Daarnaast leren de aanwezigen hoe zij hun kind op een speelse wijze kunnen laten mediteren. Een verbinding van hart tot hart.
Deelname is € 2,50 per persoon inclusief 1 x koffie of thee en rozijntjes voor de kinderen. De workshop wordt gegeven bij The Green Story Café, Kerkgracht 41 in Almere-Haven. Het Café is open vanaf 9.30 uur, de workshop begint om 10 uur. Karin Gilhuijs-Sneekes is docent en bloesemtherapeute en Robert Gilhuijs is auteur en docent. Daarnaast geven zij samen spirituele life coaching en begeleiden zij nieuwetijdskinderen en hun ouders in hun praktijk. Voor verdere informatie kunt u terecht bij Ivonne Tcheng of Angelique Bregman van het Papa & Mama Café via email PMCAlmereHaven@yahoo.com, telefoon 06-23821685 of kijk op Facebookpagina PapaMamaCafeAlmereHaven. 
Om deel te kunnen nemen is opgave noodzakelijk! 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 10 december 2016


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda