De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Werk Jonge Almeerse verkocht bij Arti aan Zee tijdens kunst10daagse!

Bente Zwart's huilde ogen (Foto: met dank aan A(msterdam) nieuws)
1 / 1
zoom out
ALMERE - Bente Zwart, meegedaan aan Kunstbende 2016 kreeg extra kansen om haar werk te laten zien... en verkocht haar werk!
Hoewel de Bibliotheek van Almere haar werk nog wil laten zien, de organisatoren van Arti aan Zee tijdens de kunst10daagse graag het talent Bente Zwart wilden laten meelopen met de tentoonstelling gebeurde er vandaag iets bijzonders. Een bezoeker kocht het werk van Bente tijdens Arti aan Zee!

Het zijn bijzondere ogen die Bente Zwart heeft gemaakt, 5 huilende ogen en dat van de hand van een 14 jarige... De bezoekers die van meer dan 40 kunstenaars werk kunnen zien en kopen bij Arti aan Zee waren allen erg onder de indruk van het werk van Bente. 

Ook haar mede-collega van Kunstbende Anne van Ophem(19) hoorde vandaag dat haar werk is aangekocht! Feest dus voor de jongeren en voor Kunstbende dat jonge talenten op weg helpt en chapeau voor de organisatie van Arti aan Zee die jonge talenten daarna helpt een podium te geven!

Bente Zwart's huilende ogen zijn te zien tijdens de Kunst10Daagse in Bergen bij “Arti aan Zee”, Gebouw Julianaduin, Parkweg 45, Bergen aan Zee; van 15 oktober 2016 t/m 23 oktober 2016 van 12.00 tot 17.00 uur

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 19 oktober 2016


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda