De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Overvliegen Scouting Hannie Schaft een groot succes!

Overvliegen Scouting Hannie Schaft groot succes! (Foto: Bart Jetten)
1 / 1
zoom out
ALMERE - De kinderen kunnen hun plezier niet op met de zelfde gemaakte reuzenrad op een speciale dag binnen de scouting. De jeugdleden gaan met een speciaal evenement van de ene leeftijdsgroep naar de ander. Met de zelf gemaakte reuzenrad was dit een groot daverend succes!


De zon scheen, een hoop gespannen kinderen, wat stond ze toch te wachten?! Dit werd snel duidelijk.De kinderen die 'overvlogen' een term die binnen scouting word gebruikt om aan te duiden dat de kinderen naar een volgende groep gaan (in een andere leeftijdscategorie), mochten via een doolhof naar het reuzenrad. Ter demonstratie werden eerst de nieuwe groepsvoorzitter en de nieuwe penningmeester in het rad gehesen. Natuurlijk kwamen die volgens een mooie scoutingtraditie ook nog eens behoorlijk nat uit het reuzenrad.


Verder kunnen wij als scouting Hannie Schaft terug kijken op een prachtige dag, met grote dank aan de 'Stam+T' die vele uren aan pionieren er ophebben zitten. De kinderen hebben prachtige dag gehad en beginnen nu het nieuwe (scouting) seizoen met een goede start bij hun nieuwe groep!

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 11 september 2016


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda