De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Grote namen op 4 Mei Concert Almere

1 / 1
zoom out

ALMERE - Het Flevolands 4 mei Concert breidt dit jaar uit. Er worden ruim 1000 zitplaatsen gecreëerd voor de tweede editie van dit gratis concert dat op 4 mei plaatsvindt op de Grote Markt.

Het Almeers 4/5 mei Comité en de stichting Bevrijdingsfestival Flevoland slaan de handen ineen om een muzikale brug te slaan tussen het herdenken op 4 mei en het vieren op 5 mei. In navolging van succesvolle edities in onder andere Noord-Holland heeft sinds vorig jaar ook Flevoland een concert waarbij bekende muzikanten nummers laten horen die aansluiten bij de thematiek.

Artiesten
Mathilde Santing heeft voor de komende editie een aantal bevriende artiesten uitgenodigd. Er zijn optredens van Santing zelf, van Jennie Lena (achtergrondzangeres van Anouk die veel indruk maakte bij de The Voice Of Holland), pop- en jazzmuzikant Wouter Hamel en Sven Ratzke (momenteel in de theater met de voorstelling Starman, David Bowie). Ook is er een bijdrage van theatergroep SubSuburbia en burgemeester Franc Weerwind.

Het 4 mei concert start om 20.30 uur en de toegang is gratis. De zitplaatsen zijn beschikbaar vanaf 19.30. De herdenking in Almere Haven is te volgen op een groot scherm. Mensen die gebruik willen maken van een  zitplaats worden geadviseerd tijdig te komen.

Het concert is mogelijk gemaakt door de OVSA, Cultuurfonds Almere, Almere City Marketing en diverse sponsoren.Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
Speeltoestellen dragen bij aan levendig winkelcentrum
Er kan niet meer gestemd worden op deze stelling.
Bekijk de resultaten
Agenda

meer agenda »