De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Centrum Kinderpret viert 10-jarig bestaan!

1 / 1
zoom out

ALMERE - Centrum Kinderpret is in augustus 2002 begonnen aan de Goudsbloemweg met Buitenschoolse opvang. 10 jaar later blikken zij terug op 10 leuke jaren en zullen zij dit 10-jarig bestaan niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zo profiteren ouders van leuke aanbiedingen. Ondanks bezuinigingen onder meer in de kinderopvang maakt Centrum Kinderpret er een festijn van.

Voor de bestaande klanten geldt:
- Klanten van de TSO en alle ouders wier kinderen Basisschool de Torteltuin bezoeken en die het besluit nemen om hun kinderen te plaatsen op de naschoolse opvang in Almere Buiten of op een van Kinderpret's kinderdagverblijven in Almere Stad krijgen de 1e maand 10% korting op de maandfactuur. De inschrijving dient te geschieden in de periode vanaf 1 mei tot en met september 2012.
- Bestaande klanten die Centrum Kinderpret een nieuwe klant aanbrengen krijgen € 10,00 korting op de maandfactuur in de maand waarop de nieuwe klant begint. Deze actie duurt het hele jaar door.

Voor toekomstige klanten tot aan september geldt (deze actie geld niet voor ouders van basisschool de Torteltuin): 
- Bij inschrijving in de maand april ontvangt u een cadeaubon van € 10,-
- Bij inschrijving in de maand mei ontvangt u 10 uur gratis vso bezoek.
- Bij inschrijving in de maand juni ontvangt u 10 uur gratis opvang naast uw contractuele afname. Als u het maximale afneemt, dan ontvangt u 10% korting op uw eerste maand factuur.
- Bij inschrijving in juli tot en met september 2012 ontvangt u 10% korting op de 1e maand factuur.

Actie van de maand
Houd de komende maanden, de kidz pagina in het blad Almere deze week in de gaten voor de actie van de maand. De afsluiting van het feestjaar geschiedt in de maand september 2012. In de maand augustus zullen geen festiviteiten plaatsvinden vanwege de vakantieperiode.

Centrum Kinderpret
Tel. 036-5376153
www.centrumkinderpret.nl 


-ADVERTORIAL-


Reageer via Facebook
Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »