De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Koninginnedag

(Foto: Snijders)
1 / 1
zoom out
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - 30 April 2012 Koninginnedag

Marktkramen:
Op maandagochtend 30 April worden de kramen weer neergezet op het Stadsplein voor de jaarlijkse Vrijmarkt waar steeds meer mensen naar toe komen want de Capelse Koninginne markt is reeds een begrip in de wijde omgeving.
Op het Stadsplein zullen ongeveer 95 kramen staan en men kan er van alles vinden van souvenirs, platen, zelfgemaakte artikelen, speelgoed, kinderkleding tot Surinaams en Moluks eten.
Kindermarkt:
Kinderen en uitsluitend Kinderen kunnen met een kleedje een leuk plekje opzoeken op het grasveld onder de Metrobaan, ruim de kast eens lekker op en kun je op deze dag een extra zakcentje bijverdienen.
Helaas waren er voorgaande jaren nog steeds volwassenen die meenden dat zij ook op deze wijze handelswaar mochten verkopen en heeft de organisatie diverse verkopers laten verwijderen.
Daarom nogmaals om teleurstellingen te voorkomen, De VERKOOP ONDER DE METRO BAAN IS UITSLUITEND BEDOELD VOOR KINDEREN, volwassenen moeten gebruik maken van een marktkraam,
De Capelse inwoners hebben een grote waardering uitgesproken voor de Koninginnedag viering in Cap a/d IJssel en dat is natuurlijk niet vreemd want een groep zeer betrokken vrijwilligers is het gehele jaar bezig om het jaarlijks nog aantrekkelijker te maken en ook in 2012 zijn zij daar naar hun mening weer in geslaagd met ...

Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio