kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

OTTV/Gulden Krakeling viert 35 jarig jubileum

OTTV/Gulden Krakeling viert 35 jarig jubileum
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Tijdens de Algemene Leden Vergadering van OTTV/Gulden Krakeling werd door voorzitter Jan-Willem vd Bosch extra aandacht besteed aan het 35-jarig jubileum van de vereniging.

Themaweek bootcamp: de gratis uitdaging voor kinderen

Themaweek bootcamp: de gratis uitdaging voor kinderen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op veel locaties zie je tegenwoordig mensen sporten en bewegen. Bootcamp is één van de beweegvormen die steeds meer terug te zien is. Met name jongeren en volwassen gaan de uitdagingen aan van deze activiteit. Sportief Capelle organiseert themaweek Bootcamp om ook kinderen kennis te laten maken met deze sport.

OTTV/Gulden Krakeling 2 is kampioen

OTTV/Gulden Krakeling 2 is kampioen
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Het tweede team van de Ouderkerkse tafeltennisvereniging is kampioen geworden in de vierde klasse.

Heren VoorElkaar.NL KAMPIOEN eerste divisie

Heren VoorElkaar.NL KAMPIOEN eerste divisie
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag werd de laatste competitiewedstrijd, gepeeld door VoorElkaar.NL. In een volle zaal wisten de heren deze kampioenswedstrijd met 4-0 winnen van Landgraaf. Via de setstanden 25-17, 25-20, 25-12 en 25-17 werd het Kampioenschap behaald.

Burgemeester Oskam geeft startsein Do-It

Burgemeester Oskam geeft startsein Do-It
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Burgermeester Peter Oskam gaf maandag 18 april op het Accent College in Capelle aan den IJssel het startsein voor het project Do-It.

Communicatie met Paarden 2016

Communicatie met Paarden 2016
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Hemelvaartsdag, 5 mei 2016 organiseert de Capelse Manege in samenwerking met de Capelse Rij- en Jachtvereniging al weer voor de 46e keer een traditionele ‘’outdoor” springwedstrijd in het kader van de Paardencommunicatie.

OTTV/Gulden Krakeling eindigt met nederlaag

OTTV/Gulden Krakeling eindigt met nederlaag
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - De tafeltennissers van OTTV/Gulden Krakeling zijn in de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie met 3-7 onderuit gegaan tegen het Goudse Vriendenschaar.

'Sporten is gewoon leuk'

'Sporten is gewoon leuk'
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Laat jij je van je beste kant zien? Gedraag jij je sportief? Dan maak jij kans op de titel Wijksporter van de maand. De sport- & beweegcoaches van Sportief Capelle maken elke maand iemand blij.

SportFair Krimpenerwaard 2016

SportFair Krimpenerwaard 2016
AMMERSTOL - De SportFair wordt op zaterdag 18 juni 2016 georganiseerd op sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk. Dit is een multifunctioneel complex waar men verschillende sporten kan beoefenen. Tijdens deze dag kunt u kennis maken met veel bekende en onbekende sporten. Plaatselijke sport- enm cuverenigingen demonstreren hun activiteiten met een aantrekkelijk programma. Zien en meedoen is het motto, natuurlijk met de intentie om zo veel mogelijk mensen te laten sporten.

VoorElkaar.NL behaalt kostbaar punt in Capelle

ZEVENHUIZEN - Capelle ad IJssel, zaterdag werd het streekduel tussen Laudamme Financials VCN en VoorElkaar.NL in Capelle aan den IJssel gespeeld. Vooraf waren niet gerust op het resultaat van de wedstrijd en dit werd op een harde wijze bewaarheid. Via de standen 25-22, 25-13,19-25 en 25-17 wisten de Capellenaren een 3-1 overwinning te behalen. Zodat VoorElkaar.NL toch nog een punt mee naar huis konden nemen.

Dames van Nesselande pakken de draad weer op

ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de dames van Nesselande wisten in de eigen sporthal Swanla een sterke wedstrijd tegen het Bodegraafse VSTS, de nummer drie te spelen. De Zevenhuizense dames wisten via de setstanden 25-20, 25-22, 22-25 en 25-20 een 3-1 overwinning te boeken.

Mooie overwinning voor OTTV/Gulden Krakeling

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - OTTV/Gulden Krakeling behaalde een mooie 7-3 overwinning in de uitwedstrijd tegen Pitt ’75.

Doe mee met de Koningsspelen tijdens Speel je Sport

Doe mee met de Koningsspelen tijdens Speel je Sport
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De Speel je Sport activiteiten van Sportief Capelle kleuren in de week van 18 april oranje met themaweek Koningsspelen.

VoorElkaar.NL behoudt riante voorsprong

VoorElkaar.NL behoudt riante voorsprong
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, VoorElkaar.NL kreeg zaterdag de nummer drie, Zaanstad 2, op bezoek en moesten de volle winst binnen halen, daar runner-up Volley Tilburg vijf punten wist binnen te halen. Na een zenuwachtig begin wisten de Zevenhuizense heren via de setstanden 25-23, 25-22, 25-13 en 25-12 en 4-0 overwinning binnen te slepen en daarmee de vijf punten voorsprong op Tilburg vast te houden.

Basketbalvereniging CADY zoekt naar nieuw talent!

Basketbalvereniging CADY zoekt naar nieuw talent!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Wordt jij de volgende Stephen Curry of Elena Donne? Kom dat ontdekken bij CADY’73, dé basketbalvereniging van Capelle aan den IJssel waar sportieve ambities hand in hand gaan met gezellige sfeer en leuke teams.

GIGA Kangoeroemiddag bij KCC/SO natural

GIGA Kangoeroemiddag bij KCC/SO natural
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op woensdagmiddag 11 mei a.s. organiseert de Capelse korfbalvereniging KCC/SO natural een GIGA Kangoeroemiddag. Deze middag is bedoeld om kinderen uit groep 1 en 2 op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport.

Hatha & Yin Yoga in Capelle Schollevaar

Hatha & Yin Yoga in Capelle Schollevaar
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Vanaf maandag 4 april zijn de Hatha en Yin Yoga lessen gestart in Capelle Schollevaar. Maar er is nog plek dus kom gerust een proefles volgen.

Hierom geef ik Yin yoga.

Hierom geef ik Yin yoga.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Yin yoga is een yogavorm die in ons drukke bestaan zorgt voor rust, ontspanning.In Yin Yoga neemt je de tijd voor je lichaam en je gevoel, het is meditatief en rustgevend.

OTTV/Gulden Krakeling dichtbij handhaving

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Ondanks een 4-6 nederlaag tegen kampioenskandidaat Overschie, is OTTV/Gulden Krakeling uitgelopen op de concurrentie, waardoor handhaving in de 3e klasse meer dan waarschijnlijk is.

Gratis gymzaal voor de jarige

Gratis gymzaal voor de jarige
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Ben je nog jarig dit schooljaar ? Gefeliciteerd! Wij hebben een cadeautje voor je.
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio