kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

CVV Zwervers C1 kampioen

CVV Zwervers C1 kampioen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op zaterdag 12 april is de C1 van CVV Zwervers kampioen geworden in de tweede klasse. In de streekderby werd op eigen veld gewonnen van DCV uitKrimpen aan den IJssel met 3-0.

Cursus In Veilige Handen gestart bij Capelse Sportverenigingen

Cursus In Veilige Handen gestart bij Capelse Sportverenigingen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Op maandagavond 14 april gingen de eerste drie Capelse sportverenigingen bij Sportief Capelle van start met de cursus 'In Veilige Handen'. In een serie van vier bijeenkomsten wordt er een preventief beleid gemaakt ter voorkoming van seksuele intimidatie. Het beleid is na deze cursus niet alleen geschreven, maar ook bekend, operationeel en verankerd binnen de sportverenigingen.

Voetbaloverzicht: geflatteerde nederlaag Capelle

REGIO - Topklasser Capelle verloor in Rijnsburg met 3-0 van de ‘Boys’. De uitslag doet vermoeden dat de Capellenaren er niet aan te pas kwam, maar niets is minder waar. Capelle was niet de mindere. Paal en lat stonden een Capels doelpunt in de weg.

Clublied voetbalvereniging Capelle in ere hersteld

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Jarenlang is het clublied van voetbalvereniging Capelle niet meer gezongen. Het is daarom dus tijd dat het clublied weer in ere hersteld wordt.

Wind hindert Nederlands kampioenschap roeien

ZEVENHUIZEN - Het Nederlands kampioenschap roeien voor de kleine nummers heeft zondag veel last ondervonden van de wind. Op de open en windgevoelige Willem-Alexanderbaan in Zevenhuizen werden noodgedwongen alle titels verdeeld op basis van time-trials.

Geflatteerde nederlaag Capelle tegen Rijnsburgse Boys

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - In Rijnsburg heeft topklasser Capelle de goede weg die het vorige week ingeslagen had geen vervolg kunnen geven. Tegen de titelkandidaat uit de Bollenstreek leed de ploeg van interim-trainer Ben Kinds een 3-0 nederlaag. Concurrent Noordwijk leed op eigen veld een 2-0 nederlaag tegen Spakenburg en het gat blijft dus vier punten in het voordeel van de Slotbewoners.

Ben jij klaar voor de uitdaging? Doe mee met Bootcamp Kids in Fascinatio!

Ben jij klaar voor de uitdaging? Doe mee met Bootcamp Kids in Fascinatio!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Ben jij tussen de acht en twaalf jaar en vind je het leuk om eens kennis te maken met Bootcamp? Geef je dan op voor de BSN-activiteit Bootkamp Kids.

Sportcentrum Rivium erkend preventiecentrum chronische aandoeningen

Sportcentrum Rivium erkend preventiecentrum chronische aandoeningen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - In Nederland hebben op dit moment vier op de tien inwoners last van een chronische aandoening, zoals bijvoorbeeld diabetes. Volgens recent onderzoek van de Vereniging Sportgeneeskunde (VSG) zal het aantal mensen met een chronische aandoening de komende jaren nog verder oplopen.

Basketbalvereniging Krimpen schrijft geschiedenis

Basketbalvereniging Krimpen schrijft geschiedenis
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Voor het eerst in de bijna dertigjarige geschiedenis van basketbalvereniging Krimpen is het een team gelukt om in de hoogste klasse kampioen te worden. Het beloftevolle jongensteam tot achttien jaar verwezenlijkte dit huzarenstuk.

DCV kan zich na gelijkspel opmaken voor nacompetitie

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Opnieuw geen winst voor DCV en met nog twee wedstrijden voor de boeg en vier punten achterstand op Soccer Boys, die in de volgende wedstrijd laagvlieger Victoria ’04 thuis krijgen, wordt de kans op een kampioenschap uitermate klein.

HZP/Schiedam verliest bekerfinale van Capelle

HZP/Schiedam verliest bekerfinale van Capelle
SCHIEDAM - Het laatste kunststukje dat de schaakvereniging HZP/Schiedam dit seizoen uithaalde, was het bereiken van de bekerfinale. Net als bij het voetbal bestaat er óók binnen de schaakcompetitie een afvalrace waarbij de verschillende clubs door loting tegen elkaar uitkomen. Zo’n bekerteam bestaat uit de vier sterkste spelers van de vereniging. Het verliezende team is uitgespeeld, de winnaar gaat een ronde verder enz. De bekerfinale ging dit seizoen tussen het zeer sterke Capelse S.V. en HZP/Schiedam.

Oproep: kom basketballen!

Oproep: kom basketballen!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De Capelse basketbalvereniging CADY'73 zoekt voor het volgende seizoen vooral nog jongens in de leeftijd 10-11 jaar. Kom basketbal spelen bij bij deze gezellige en sportieve vereniging!

Ronde van de Krimpenerwaard

SCHOONHOVEN - Op zondag 18 mei organiseert de jubilerende atletiekvereniging Avantri uit Schoonhoven de Ronde van de Krimpenerwaard. De Start is om 11.00 uur. Aanmelden kan bij Pieter van den Dool, email: p.c.vddool@kpnplanet.nl

Een sportief verjaardagsfeestje? Dat kan bij Sportief Capelle!

Een sportief verjaardagsfeestje? Dat kan bij Sportief Capelle!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De invulling van een verjaardagsfeestje bedenken en verzorgen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Ouders welke op zoek zijn naar een leuke, sportieve en gezonde invulling voor het verjaardagsfeestje van hun zoon of dochter kunnen ook terecht bij Sportief Capelle.

Atletiekvereniging MTK houdt Koningsloop

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Atletiekvereniging MTK houdt op vrijdagavond 25 april de Koningsloop.

Het Baken groep 6 plaatst zich met overmacht voor de finale schoolvoetbal

Het Baken groep 6 plaatst zich met overmacht voor de finale schoolvoetbal
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Met veel overmacht en soms heel goed voetbal heeft groep 6 van Het Baken zich geplaatst voor de finaledag op 21 mei.

Bergambacht in de ban van schooljudo

Bergambacht in de ban van schooljudo
BERGAMBACHT - Vijf scholen in de gemeente Bergambacht zijn afgelopen week gestart met schooljudo. Ongeveer achthonderd kinderen krijgen twaalf weken lang judolessen aangeboden.

Oud-Hollandse spellen tijdens Themaweek Koningsspelen

Oud-Hollandse spellen tijdens Themaweek Koningsspelen
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Blikgooien, spijkerpoepen, sjoelen, wedstrijd zaklopen en nog veel meer oud-Hollandse spellen komen voorbij tijdens Themaweek Koningsspelen.

Kickboksgala in sporthal Schenkel groot succes

Kickboksgala in sporthal Schenkel groot succes
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Als een echte prof toont de vijftienjarige Moumen Outikni, stralend maar cool, zijn zojuist veroverde beker aan het publiek. Vandaag is hij winnaar. Hij heeft in de ring zijn tegenstander met rake stoten verslagen.

Sportweek voor leerlingen basisschool de Wegwijzer

Sportweek voor leerlingen basisschool de Wegwijzer
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - My Move verzorgde maandagochtend de aftrap van een heuse sportweek voor de leerlingen van de Wegwijzer. Het opwarmrondje van een kwartier was de start van tien dagen waarin onder meer golf, zwemmen, bowlen en tennis de revue passeren.
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Een site van Telegraaf Media Nederland