kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dames van Nesselande pakken de volle winst

Dames van Nesselande pakken de volle winst
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de Nesselande dames speelden zaterdag in eigen huis tegen streekgenoot Zovoc uit Zoetermeer. Net als in de eerste ontmoeting wisten de Zevenhuizense dames via de setstanden 29-27, 25—1, 25-17 en 25-21 met 4-0 te winnen. Hiermee pakten de dames de volle vijf punten.

Twee punten voor de zitvolleyballers Nesselande

Twee punten voor de zitvolleyballers Nesselande
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de zitvolleyballers van Nesselande speelden zaterdag in eigen huis tegen het team van Taurus, Het doel van Nesselande was om een klinkende overwinning te boeken op de nummer laatst. Echter Taurus was duidelijk beter op elkaar ingespeeld en kon de wedstrijd met 3-2 winnen, via de setstanden: 25-16, 18-25, 17-25, 25-20 en 13-15.

Gehavend Spirit gemakkelijke prooi voor Piershil (5-1)

Gehavend Spirit gemakkelijke prooi voor Piershil (5-1)
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Wedstrijdverslag: Piershil 1 - Spirit 1 (5-1) d.d. 06-02-2016

Triathlonvereniging organiseert Triathlon Cursus

KRIMPEN AAN DE LEK - Wil je een keer een triathlon volbrengen en het traject er naar toe onder begeleiding doen? Dan is dit je kans.

OTTV/Gulden Krakeling buigt voor Trefpunt

OTTV/Gulden Krakeling buigt voor Trefpunt
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - In de Drie Maenen te Ouderkerk ad IJssel vond weer eens een echte streekderby plaats. De eerste teams van OTTV/Gulden Krakeling en Trefpunt uit Krimpen ad IJssel stonden tegenover elkaar.

Sport & Fun Dorp breidt uit in de voorjaarsvakantie

Sport & Fun Dorp breidt uit in de voorjaarsvakantie
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Na alle leuke reacties van kinderen en ouders, organiseert Sportief Capelle ook dit jaar de Sport & Fun Dorpen in de schoolvakanties. De eerste editie van 2016 is al in zicht.

Respect en plezier centraal bij themaweek PowerHoops

Respect en plezier centraal bij themaweek PowerHoops
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Sportief Capelle organiseerde in samenwerking met Radar de themaweek PowerHoops. Tijdens deze week stonden respect, plezier en teambuilding centraal.

Dubbel verlies van Spirit bij BCVB

Dubbel verlies van Spirit bij BCVB
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Spirit heeft afgelopen zaterdag niet alleen de wedstijd tegen BCVB verloren, maar zag ook voor een deel onterecht, twee spelers een gele kaart krijgen, waardoor er de komende wedstrijd tegen Piershil of (bijeventuele afgelasting) tegen Soccer Boys, twee bepalende spelers ontbreken. Opgeteld bij het feit dat ook Kevin Kriek er op korte termijn nog niet bij zal zijn, ziet het er allemaal niet even rooskleurig uit in het kamp van de Ouderkerkers.

Heren van VoorElkaar.NL lopen verder uit

ZEVENHUIZEN - Beesd, de heren van VoorElkaar.NL zijn zaterdag bij Energo/ Flip Schoonmaak in Beesd geweest om te trachten de volle winst mee naar huis te nemen. Tegen deze nummer elf van de ranglijst, ging de eerste set verloren, maar daarna waren de Zevenhuizense heren weer volledig bij de les en konden zij de resterende sets winnen. Via de setstanden 25-23, 12-25, 19-25 en 18-25 werd met 3-1 gewonnen.

Weer een vijfsetter voor de dames van Nesselande

ZEVENHUIZEN - Rijswijk, de Nesselande dames speelden zaterdag in Rijswijk tegen het twee team van Inter Rijswijk, de hekkensluiter van de derde divisie. Ook nu weer speelden de dames wisselvallig en na een minder begin toch nog via de setstanden 25-22, 19-25, 19-25, 25-19 en 10-15 deze wedstrijd met 3-2 te winnen.

Goede start van OTTV/Gulden Krakeling

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - De Ouderkerkse tafeltennissers zijn de voorjaarscompetitie goed begonnen. In Rotterdam werd met 7-3 gewonnen van Alexandria ’66.

Club Goud, gezellig in beweging

Club Goud, gezellig in beweging
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De naam verklapt het al een beetje. Club Goud is een gezellige groep mensen van 55 jaar en ouder die sporten in hun gouden jaren. Maar hoe zit zo'n les in elkaar? Wij vroegen het aan de sport- & beweegcoach van Sportief Capelle.

Dames VC Nesselande wint vijfsetter

ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de dames van Nesselande speelden zaterdag tegen Ktratos’08 en hadden de opdracht van trainer/coach Michel Werts om voldoende punten binnen te halen om de aansluiting te behouden. Echter er werd te wisselvallig gespeeld en met moeite werd via de setstanden 25-21, 25-14, 24-26, 23-25 en 15-11 met 3-2 gewonnen.

Heren van VoorElkaar.NL op tijd bij de les

Heren van VoorElkaar.NL op tijd bij de les
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, zaterdag kregen de heren van VoorElkaar.NL hekkensluiter Peelpush 2 uit Meijel op bezoek. Peelpush verraste de gastheren in de eerste set, maar Nesselande wist daarna in hun eigen spel te komen en via de setstanden 20-25, 25-20, 25-14 en 25-18 de wedstrijd met 3-1 te winnen.

Sportief Capelle schenkt sport- en spelmateriaal aan ‘Sports For Children’

Sportief Capelle schenkt sport- en spelmateriaal aan ‘Sports For Children’
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het sport- en spelmateriaal in de gymzalen en sporthallen wordt intensief gebruikt door scholen, sprotverenigingen en beweeggroepen. In het kader van plezierig sporten in een veilige sportomgeving worden de materialen jaarlijks gekeurd door een gecertificeerde organisatie. De materialen die worden afgekeurd mogen niet meer worden gebruikt. Ze worden door Sportief Capelle uit de zalen en hallen gehaald en opgeslagen. Onderdelen worden daar waar mogelijk hergebruikt voor de materialen die nog wel worden gebruikt.

Een jaar lang sporten voor 20 kinderen in Capelle

Een jaar lang sporten voor 20 kinderen in Capelle
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het hele jaar 2015 vierde Sportief Capelle het 5-jarig jubileum met diverse acties en activiteiten. Vrijdag 11 december werd het jubileumjaar afgesloten met een jubileumborrel. Dat men de sport in Capelle aan den IJssel een warm hart toedraagt werd deze avond meer dan duidelijk. Sportief Capelle verzocht de genodigden om als cadeau een donatie te doen aan het Jeugdsportfonds.

Themaweek PowerHoops: samenwerking, respect en plezier

Themaweek PowerHoops: samenwerking, respect en plezier
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Het is tijd om te passen, dribbelen, verdedigen, aanvallen en te scoren! In de week van 25 t/m 29 januari organiseert Sportief Capelle in samenwerking met Radar de gratis themaweek PowerHoops.

Verenigingsweek Tumbling is weer voorbij

Verenigingsweek Tumbling is weer voorbij
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Verenigingsweek tumbling zit er helaas weer op. De kinderen vonden het een feest om lekker te rennen, springen, vallen en weer op staan!

Wijksporter van het jaar 2015

Wijksporter van het jaar 2015
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De laatste Wijksporter van de maand 2015 is vorige week bekend gemaakt, dus konden de sport- & beweegcoaches van Sportief Capelle zich opmaken voor een lastige beslissing. Wie verdient de titel Wijksporter van het jaar 2015 en daarmee een mooie waardebon?

Dames VC Nesselande kunnen geen vuist maken

ZEVENHUIZEN - Woerden, de dames van Nesselande namen in Woerden het op tegen de koploper van der derde divisie Aircoheat VTC Woerden. Na een goede start van Nesselande nam Woerden het heft in handen en wist via de setstanden 26-24, 25-19, 25-15 en 25-20 de volle winst met 4-0 binnen te halen.
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio