kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

John van Zweden vanavond bij Sportcongres

John van Zweden vanavond bij Sportcongres
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - John van Zweden, mede-eigenaar van de Engelse Premier Leagueclub Swansea City, is vanavond te gast bij het sportcongres van Sportief Capelle.

Weer volle winst voor heren VoorElkaar.NL

Weer volle winst voor heren VoorElkaar.NL
ZEVENHUIZEN - Het team van VoorElkaar.NL speelden zaterdag de eerste thuiswedstrijd in de eerste divisie B tegen het team van WIK/Univé uit Groot-Ammers. De Zevenhuizense heren wilde voor eigen publiek wat laten zien, en dat lukte goed. Via de setstanden 25-18, 25-18, 25-15 en 25-23 werd een sterke 4-0 overwinning behaald.

Ongelukkige nederlaag cvv Zwervers tegen IFC

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - In de tweede helft raakte Zwervers twee keer de lat en de paal en scoorde IFC uit de daaropvolgende tegenaanval.

FC Binnenmaas te sterk voor DCV

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - Een sprankelende eerste helft en een zeer matige tweede helft leverde uiteindelijk een 3-1 zege op voor de thuisclub.

Nipt verlies voor Ouderkerkse tafeltennissers

Nipt verlies voor Ouderkerkse tafeltennissers
OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - De uitwedstrijd in Capelle ad IJssel tegen Pitt’75 is door tafeltennissers OTTV/Gulden Krakeling nipt verloren. Het werd 6-4 in het voordeel van de Capellenaren.

Michael Welter gehuldigd

Michael Welter gehuldigd
LEKKERKERK - Zeilkampioen Michael Welter is woensdagavond gehuldigd in zijn woonplaats Lekkerkerk. Eind juli reisde Welter met zijn zeilteam naar de Special Olympics in Los Angeles. En met succes: Michael mocht samen met zijn coach Foeke Brouwer een zilveren plak in ontvangst nemen.

Sport & Fun Dorp in de herfstvakantie weer van de partij

Sport & Fun Dorp in de herfstvakantie weer van de partij
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - De Sport & Fun Dorpen zijn tijdens de schoolvakanties inmiddels niet meer weg te denken bij de kinderen. Met de herfstvakantie voor de deur komt ook deze keer het Sport & Fun Dorp 22 oktober om de hoek kijken.

TC Krimpen kijkt weer naar de toekomst

TC Krimpen kijkt weer naar de toekomst
KRIMPEN AAN DEN IJSSEL - In een afgeladen clubhuis is afgelopen woensdagavond tijdens de bijzondere Algemene Ledenvergadering de begroting voor 2016 door de leden van TCK aangenomen.

OTTV/Gulden Krakeling krijgt pak slaag van Trefpunt

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - De tafeltennissers van het Ouderkerkse OTTV/Gulden Krakeling hebben de uitwedstrijd tegen het Krimpense Trefpunt ruim verloren.

Extra jubileumactiviteiten tijdens Sportieve Herfst

Extra jubileumactiviteiten tijdens Sportieve Herfst
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Sportief Capelle bestaat 5 jaar en dat vieren wij graag met iedereen. In het kader van het vijf jarig jubileum biedt Sportief Capelle tijdens Sportief Herfst 55+ extra sport- en beweegactiviteiten aan en staat de maand november volledig in het teken van sporten, bewegen, (gezonde) voeding en vooral ook samenzijn.

Gratis korfbalclinics voor kinderen in de wijk!

Gratis korfbalclinics voor kinderen in de wijk!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Van 28 september tot en met 2 oktober 2015 kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar kennismaken met korfbal tijdens de verenigingsweek. Dit is tijdens de reguliere 'Speel je Sport' activiteiten van Sportief Capelle. KCC verzorgd de clinics en deelname is geheel gratis.

Jeu de Boules toernooi

LEKKERKERK - Het Aalscholvertoernooi van JBV Nederlek

Zes winnaars finale

Zes winnaars finale
De stedelijke finale van het Capelse straatvoetbaltoernooi Cruyff Court 6vs6 is woensdag gespeeld, met Middelwatering als winnaar.Na afloop van het toernooi moest organisator Sportief Capelle concluderen dat er eigenlijk zes winnende teams waren.

Ben Boogaerdt herovert titel Nederlek Regatta

Ben Boogaerdt herovert titel Nederlek Regatta
KRIMPEN AAN DE LEK - Ben Boogaerdt heeft de Nederlek Regatta 2015 gewonnen. Zaterdag, op de slotdag, zeilde hij met zijn bemanningsleden Gerben den Hartog en Josse Spiertz naar een tweede plaats, hetgeen genoeg was om met de rode soling Regatta algeheel kampioen te worden en de titel na een jaar te heroveren. Tweede werd André de Bie, gevolgd door Gejo Langejan.

Basketbalcompetitie van start

Basketbalcompetitie van start
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Nadat vorige week diverse teams al voor de beker in actie waren gekomen ging deze zaterdag ook de competitie van start met voor veel teams een thuiswedstrijd in sporthal De Lijster in Capelle aan den IJssel.

Heren VoorElkaar.NL pakken volle winst in Landgraaf

ZEVENHUIZEN - Landgraaf, de heren van VoorElkaar.NL begonnen hun competitie in de eerste divisie B met een uitwedstrijd tegen het team van VC Landgraaf in Landgraaf. Het team van Landgraaf als debutant in deze eerste divisie wilde voor eigen publiek wat laten zien, maar konden toch niet op tegen de Zevenhuizense heren. VoorElkaar.NL wist deze wedstrijd via de setstanden 22-25, 16-25, 22-25 en 16-25 een sterke 4-0 overwinning te behalen.

Dames VC Nesselande start seizoen met volle winst op Utrecht

Dames VC Nesselande start seizoen met volle winst op Utrecht
ZEVENHUIZEN - Zevenhuizen, de dames van VC Nesselande speelden zaterdag in Swanla hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. In deze wedstrijd tegen het sterke tweede team van VV Utrecht wisten de dames onder begeleiding van trainer/coach Michel Werts een verdiende 4-0 overwinning te behalen via de setstanden 25-18, 25-20, 28-26 en 25-23.

Sluyk Keukens en Badkamers blijft hoofdsponsor BCL

Sluyk Keukens en Badkamers blijft hoofdsponsor BCL
LEKKERKERK - In sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk tekende Nico Sluyk namens zijn bedrijf Sluyk Keukens en Badkamers afgelopen donderdag opnieuw een hoofdsponsorcontract met badmintonclub Sluyk Lekkerkerk. Voor de vijfde keer op rij verbindt Sluyk zich hiermee weer voor drie jaar aan de Lekkerkerkse club.

OTTV/Gulden Krakeling speelt gelijk

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - In de tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie hebben de tafeltennissers van OTTV/Gulden Krakeling met 5-5 gelijk gespeeld tegen TOGB uit Berkel en Rodenrijs.

Wees er snel bij! Nog enkele plekjes vrij bij Kleutersport & Fun

Wees er snel bij! Nog enkele plekjes vrij bij Kleutersport & Fun
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Heeft uw zoon of dochter van vier of vijf jaar ook de neiging om overal op te klimmen in huis en kan hij of zij zich nergens uitleven? Of heeft hij juist nog angst om ergens af te springen? Dan is Kleutersport & Fun wellicht iets voor uw kind
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Meer agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio