De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Spectaculaire finale Show Wat je Kan talentenjacht in Isala

1 / 1
zoom out

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Lieke, Anouk en Karlijn in de leeftijdscategorie 4 tot en met 8 jaar en Veronique in de leeftijdscategorie 9 tot en met 14 jaar, hebben woensdag de landelijke finale van de Show Wat je Kan talentenjacht gewonnen.

Veronique zong in het Capelse Isala theater 'Someone like you', de prachtige ballad van Adele die ze zich helemaal eigen had gemaakt. Lieke, Anouk en Karlijn hadden een indrukwekkende zang- en dansact 'Dat was mijn papa' van Kinderen voor Kinderen. De jury werd gevormd door Sharon Doorson, Esther Nijhove, Noes Fiolet en Esther Erdtsieck-Blaaser. Zij waren unaniem enthousiast over de hoeveelheid talent die voorbij kwam.

De Show Wat je Kan talentenjacht is een initiatief van alle kinderopvang- en buurtwerkorganisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep.

IJsselkids, de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle aan den IJssel, werd vertegenwoordigd door twee acts. De Annie's van BSO Balou waren met hun schortjes en rode pruiken hartveroverend met hun lied uit de musical 'Annie'. In de leeftijdscategorie 9 tot en met 14 jaar zorgden de vriendinnen Anouk, Valerie, Kajel en Indy van BSO Het Lachhotel voor een spectaculaire Bollywood dansact (foto). Helaas vielen beide acts niet in de prijzen.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio