De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Woningoverval Capelle in Opsporing Verzocht [update]

1 / 1
zoom out

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - [update 21.52 uur] De politie heeft een compositietekening vrijgegeven van de verdachte van de gewelddadige woningoverval in Capelle aan den IJssel waardoor een 81-jarige man om het leven kwam. De tekening was dinsdagavond te zien in het programma Opsporing Verzocht.

In de ochtend van Tweede Paasdag, maandag 9 april, drong een nog onbekende man de woning in en mishandelde de bewoner, die hierbij ernstig gewond raakte. Een verzorgster van de bewoner betrapte de overvaller toen hij op de vlucht sloeg.


De verdachte is een getinte man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Het slachtoffer zou zich verweerd hebben tijdens de overval, waardoor de verdachte waarschijnlijk verwondingen in zijn gezicht zou hebben opgelopen. Tijdens zijn vlucht had de verdachte waarschijnlijk iets bij zich, maar de politie weet nog niet wat.


Zij alarmeerde de politie, die er snel was. Agenten hebben het slachtoffer nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke. Onbekend is of de verdachte iets heeft meegenomen.

Direct is een groot onderzoek opgestart in de omgeving. Vele politiewagens zetten de wijde omgeving af en op meerdere plekken werd uitgekeken naar de verdachte. Hiervoor werd een signalement verspreid via Burgernet en werden alle politie-eenheden via een bericht voor alle wagens gevraagd mee te kijken. Ook de politiehelikopter werd hierbij ingezet. Een rechercheteam is bezig met een uitgebreid onderzoek, vastberaden om de verdachte te arresteren.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio