De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Man overleden na roofoverval in Capelle [update]

1 / 1
zoom out

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - [update 15:00] Bij een woningoverval aan de Stationsbuurt is een 81-jarige man op maandagochtend 9 april om het leven gekomen. De politie is een uitgebreid onderzoek opgestart en met man en macht op zoek naar de verdachte.

De politie werd even voor 09:30 gebeld door een verzorgster van de man, die bij de woning aankwam tijdens de overval. Politieagenten die snel ter plaatse waren, hebben het slachtoffer nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke. De verzorgster had nog wel een man zien wegrennen, van wie de politie een goed signalement heeft. Hij is echter nog niet gevonden.

Direct is een groot onderzoek opgestart in de omgeving. Vele politiewagens zetten de wijde omgeving af en op meerdere plekken werd uitgekeken naar de verdachte. Hiervoor werd een signalement verspreid via Burgernet en werden alle politie-eenheden via een bericht voor alle wagens gevraagd mee te kijken. Ook de politiehelikopter werd ingezet om vanuit de lucht te zoeken.

Ondanks alle inspanningen is de verdachte nog niet gevonden. De politie gaat door met het onderzoek en is vastberaden de overvaller aan te houden. Vandaag vindt nog buurtonderzoek plaats en verricht de Forensische Opsporing sporenonderzoek. 

Signalement
Het gaat om een donkere man, tussen de 20-30 jaar oud, geheel in het donker gekleed met een sjaal om en een muts op. Vermoedelijk had hij een vuilniszak bij zich. Weet jij wie de verdachte is of heb je rond half tien een persoon zien wegrennen vanaf de Stationsbuurt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem je tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio